Auchan: Informarea Oficiala a Deciziei de ULTIM MOMENT pentru Romani

Auchan Informarea Oficiala Deciziei ULTIM MOMENT Romani

Auchan a publicat o informare de ultim moment pentru clientii romani din intreaga tara, iar asta pentru ca transmite o hotarare extrem de importanta pe care toti ar trebui sa o stie in momentul de fata, deoarece vor fi afectati intr-o buna masura. Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la Auchan au decis care va fi programul de Paste pentru magazinele din intreaga tara, astfel incat sa stiti cand puteti merge la cumparaturi, sau cand nu.

Auchan a hotarat ca in cursul acestei saptamani, magazinele sale din intreaga tara sa fie deschise intre orele 07:00 – 21:00 in fiecare zi pana sambata, da inclusiv in cursul zilei de vineri, chiar daca este o sarbatoare foarte importanta. In cursul zilei de sambata, 23 aprilie, Auchan a hotarat ca magazinele sale din intreaga tara sa fie deschise exclusiv intre orele 07:00 – 18:00, deci aveti timp destul pentru a mai face ultimele cumparaturi din ele.

Auchan: Informarea Oficiala a Deciziei de ULTIM MOMENT pentru Romani

Auchan a decis ca in cursul zilei de duminica, 24 aprilie, adica prima zi de Paste, sa fie inchise toate magazinele sale din tara, exceptie facand cel din AFI Cotroceni, iar asta pentru ca mall-ul va fi deschis in prima zi de Paste, iar magazinul lantului va fi deasemenea deschis intre 14:00 – 22:00. Auchan spune ca luni, 25 aprilie, magazinele sale vor fi deschise intre orele 10:00 si 22:00, inclusiv cel din AFI Cotroceni, iar dupa aceasta zi se va reveni la programul normal al magazinelor.

Auchan a luat aceasta decizie pentru a le oferi angajatilor sai din toata Romania posibilitatea de a se bucura de zile linistite de Paste alaturi de familie, dar masura nu este diferita fata de cele pe care le-am vazut in cursul anilor trecuti. Auchan actioneaza la fel ca si restul lanturilor de hypermarket-uri, sau supermarket-uri, asa ca e bine sa fiti pregatiti pentru acelasi lucru anuntat in cursul urmatoarelor zile inclusiv de catre acestea pentru romani.

Auchan are si pe website-ul sau informatii detaliate cu privire la programul pe care fiecare magazin din tara il are, asa ca puteti sa va orientati si acolo dupa perioada in care puteti merge sa cumparati orice va doriti din magazinele sale.