Netflix: Informarea OFICIALA a Saptamanii pentru Toti Romanii

Netflix Informarea OFICIALA Saptamanii Toti Romanii

Netflix a publicat o noua informare oficiala foarte importanta pentru romanii din toata tara, una despre care ar trebui sa stie toata lumea pentru ca vorbim despre vesti foarte bine pentru noi. Mai exact, cei de la Netflix au anuntat ce filme si seriale noi vor fi disponibile saptamana aceasta in cadrul platformei de streaming video la cerere pentru toata lumea, si sunt destule titluri pregatite pentru a ne fi puse la dispozitie incepand chiar din cursul zilelor urmatoare.

Netflix spune ca maine va fi lansat Battle Kitty pentru abonatii din Romania, in timp ce pe 20 aprilie va fi disponibile Legatii, iar desigur ca il puteti recunoaste in poza de mai jos si pe Smiley. The Marked Heart va fi disponibil tot incepand din data de 20 aprilie, in timp ce tot de poimaine va fi lansat sezonul al doilea al Russian Doll, un serial surprinzator de popular in randul multora dintre cei care platesc lunar pentru abonamentele pe care le ofera compania.

Netflix: Informarea OFICIALA a Saptamanii pentru Toti Romanii

Netflix spune ca in data de 22 aprilie va fi lansat HeartStopper, dar nu va veni singur, iar asta pentru ca noutati cu Better Call Saul vor fi deasemenea disponibile pentru toata lumea. Netflix a pregatit nu doar saptamana aceasta, ci si luna aceasta, foarte multe lansari de filme si seriale in cadrul platformei sale, iar unele dintre ele au fost deja dezvaluite in avans pentru cei care sunt interesati sa urmareasca tot ceea ce va fi disponibil in mod oficial.

Netflix investeste extrem de multi bani in mod constant in lansari de noi filme si seriale pentru abonatii din intreaga lume, iar in mod constant si anunta tot ceea ce a fost lansat, sau urmeaza sa fie lansat pentru noi. Destule titluri extrem de interesante ale celor de la Netflix mai urmeaza sa fie oferite in aprilie si mai, iar unele dintre ele au in centru foarte multi actori foarte importanti, dar unele dintre ele ar putea fi lansate in cinematografe inainte de platforma.

Netflix incearca sa isi creasca in mod constant numarul de abonati pentru platforma sa, iar de aceea a pregatit foarte multe titluri noi, dar trebuie sa avem rabdare pentru ca ele sa ne fie oferite.