BANCA Transilvania: Mesajul IMPORTANT de Informare pentru Toti Clientii

BANCA Transilvania Mesajul IMPORTANT Informare Toti Clientii

BANCA Transilvania a publicat un mesaj cu o notificare importanta care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania astazi, iar asta pentru ca a decis sa le transmita oamenilor ceva despre care ar trebui sa stie. Vorbim despre o decizie a celor de la BANCA Transilvania de a le aduce in atentie clientilor metoda prin care pot afla foarte rapid cum pot vedea care este codul IBAN al contului pe care-l au la banca, totul in doar cateva miscari foarte simple, in final.

BANCA Transilvania a creat aplicatia BT Pay pentru a le permite clientilor cu iPhone si Android sa isi administreze usor si rapid conturile bancare pe care le au la banca in momentul de fata. Aplicatia BT Pay are o varietate de functii de care pot profita oricare dintre clientii BANCA Transilvania din Romania, iar printre ele se numara si cea prin care putem afla foarte rapid IBAN-ul conturilor noastre pentru a il partaja rapid catre oricine trebuie sa ne trimita bani.

BANCA Transilvania: Mesajul IMPORTANT de Informare pentru Toti Clientii

BANCA Transilvania spune deasemenea ca nu doar IBAN-ul conturilor poate fi vazut rapid prin intermediul aplicatiei BT Pay, ci inclusiv datele cardurilor pe care le avem la banca. Aici vorbim despre datele complete care ne permit sa facem plati online prin intermediul lor, autorizarea tranzactiilor facandu-se tot prin intermediul aplicatiei celor de la BANCA Transilvania, deci e bine sa aveti in vedere inclusiv acest lucru, si e important sa o folositi pe telefoanele voastre.

BANCA Transilvania nu are doar aceste functii disponibile, ci are o multitudine de alte functionalitati care in final ne permit sa ne administram de la distanta conturile fara probleme direct de pe telefoane. BANCA Transilvania a fost una dintre primele care a implementat asemenea tehnologii de ultima ora pentru clientii din toata Romania, insa din pacate a fost devansata de catre altele care atunci cand au decis sa lanseze solutii similare, au facut-o cu mai multe functii.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau toate informatiile cu privire la aplicatia BT Pay, dar si cu privire la cum o putem folosi, asa ca trebuie doar sa intrati acolo pentru a le afla pe toate.