Orange: Informarea OFICIALA de Paste, ce NU Stiu Multi Clienti Romani

Orange Informarea OFICIALA Paste NU Stiu Multi Clienti Romani

Orange le transmite clientilor romani din toata tara o informare foarte importanta care are legatura cu Pastele, iar asta deoarece multi dintre ei nici macar nu stiau ce anume le este oferit. Vorbim despre o campanie speciala a celor de la Orange care este dedicata clientilor platformei Orange Money, iar prin intermediul sau oamenii pot sa primeasca inapoi 7% dintre banii pe care ii cheltuie in cadrul supermarket-urilor din Romania, desigur cu o anumita limita.

Orange spune ca pachetul Extra Save pe care il ofera pentru Orange Money ne ofera posibilitatea de a primi bani inapoi pentru cumparaturile pe care le facem, deci este important sa il avem activat. Acest pachet este oferit impreuna cu un card de credit, deci nu vorbim despre cardurile de debit pe care Orange le emite pentru clientii care aleg sa se foloseasca de serviciile sale bancare, deci e bine sa aveti in vedere acest aspect extrem de important.

Orange: Informarea OFICIALA de Paste, ce NU Stiu Multi Clienti Romani

Orange deruleaza de ceva vreme aceasta promotie speciala pentru clientii din toata Romania, astfel ca oricine poate sa profite de campanie atat inainte de Paste, cat si dupa aceasta sarbatoare speciala. Banii pe care cei de la Orange ii ofera sunt disponibili cu limita, deci nu va ganditi ca indiferent de cati bani veti cheltui in supermarket-uri, veti primi inapoi sume fera limite, deci e bine sa nu aveti aceasta asteptare daca decideti sa va faceti acest car de credit.

Orange are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce inseamna aceasta promotie speciala pe care o desfasoara in momentul de fata, astfel ca acolo puteti afla mai multe in legatura cu ea. Informatiile pe care cei de la Orange le au disponibile acolo ar trebui sa va convinga, sau nu, de faptul ca ar trebui, sau nu, sa va faceti un card, insa cititi-le cu atentie, mai ales ca este vorba despre un card de credit pe care compania il ofera.

Orange are mult mai multe promotii disponibile pentru clientii din toata Romania in aceasta perioada, si nu ar fi rau sa le analizati cu atentie pentru a vedea daca puteti gasi ceva care sa va fie de interes.