WhatsApp: Schimbarea Neasteptata Descoperita pentru iPhone si Android

WhatsApp Schimbarea Neasteptata Descoperita iPhone Android

WhatsApp lucreaza cu mare interes de ceva vreme la una dintre schimbarile mari asteptate de catre multi dintre utilizatorii din intreaga lume, iar ea ne este intr-un final dezvaluita in imaginea de mai jos, asta desigur inainte ca lansarea schimbarii sa aiba loc in mod oficial pe iPhone si Android.

WhatsApp lucreaza in secret de cateva luni bune la o noua functionalitate care ne va permite sa ceam sondaje de opinie in cadrul grupurilor de conversatii, exact precum puteti vedea in imaginea de mai jos, iar aceasta este una dintre modificarile bune asteptate de multa lume de destula vreme deja.

Puteti vedea ca, exact precum in cadrul altor aplicatii, sau chiar pe website-uri, aplicatia ne va permite sa cream sondaje de opinie destul de complexe in cadrul grupurilor de conversatii. Vom avea posibilitatea de a alege mai multe optiuni cu intrebari pe care le putem oferi ca alegeri pentru utilizatorii din cadrul acestor grupuri, iar rezultatele raspunsurilor oferite de catre ei vor deveni vizibile fie exclusiv pentru noi, fie pentru toti cei care sunt in grupuri.

WhatsApp Schimbarea Neasteptata Descoperita iPhone Android sondajele

Decizia de a oferi o schimbare de acest gen pentru toata lumea este una foarte interesanta, iar asta pentru ca pana acum n-am avut un sistem la fel de complex disponibil pentru a crea sondaje de opinie in grupuri. Desigur ca trebuie sa depunem putin efort pentru a crea aceste sondaje de opinie, dar puteti vedea ca interfata de utilizare este una suficient de simpla, astfel incat ea poate fi folosita de catre oricine pentru a afla parerile oamenilor din grupuri.

Interesant este ca sondajele de opinie pe care le putem crea sunt criptate, astfel ca informatiile care sunt introduse in cadrul lor nu pot fi interceptate de catre cineva, ceea ce desigur ca este o veste buna.

Raspunsurile care sunt date in cadrul acestor sondaje de opinie raman in grupurile de informatii si pot fi vazute exclusiv acolo, asa ca nu le vom putea partaja, sau cel putin nu chiar atat de usor.

Exista deasemenea si alte schimbari majore si interesante care sunt in pregatire in momentul de fata pentru utilizatorii din intreaga lume, dar trebuie sa avem rabdare pentru ca ele sa ne fie oferite.