LIDL Romania: Mesaj de ATENTIONARE, ce Transmite pentru TOTI Romanii

LIDL Romania Mesaj ATENTIONARE Transmite TOTI Romanii

LIDL Romania transmite un nou mesaj de atentionare care ar trebui sa ajunga in atentia tuturor romanilor din intreaga tara, iar asta pentru ca informarea este una extrem de importanta. V-am spus inca din cursul saptamanii trecute ca LIDL Romania si-a publicat programul pentru Paste in toata Romania, si ca ii atentioneaza pe romanii din toata tara despre orele intre care pot merge in oricare dintre magazinele proprii pentru a cumpara produsele care sunt disponibile.

LIDL Romania vrea ca de Paste sa le ofere angajatilor sai din toata tara posibilitatea de a se bucura de zile libere in compania persoanelor dragi, astfel ca a decis sa reduca programul de lucru in toate magazinele. Asa cum era de asteptat, vorbim despre un program suficient de lung pentru ca romanii sa poata cumpara tot ce au nevoie, dar pana la o anumita ora, astfel incat si angajatii sa se poata bucura de aceasta sarbatoare speciala din an.

LIDL Romania: Mesaj de ATENTIONARE, ce Transmite pentru TOTI Romanii

LIDL Romania a hotarat ca in cursul zilei de 22 aprilie 2022 sa aiba program normal in toate magazinele din tara, astfel ca in Vinerea Mare veti putea face cumparaturile de care aveti nevoie, fara griji. Sambaga, 23 aprilie 2022, cei de la LIDL Romania au decis ca magazinele din toata tara sa fie deschise exclusiv pana la ora 18:00, astfel ca daca doriti cu adevarat sa ajungeti undeva sa va faceti cumparaturile, va trebui sa va grabiti, si sa mergeti pana la ora 18:00.

LIDL Romania spune ca duminica 24 aprilie 2022, dar si luni, 25 aprilie 2022, toate magazinele din intreaga tara vor fi inchise, astfel ca nu veti putea merge pentru a cumpara absolut nimic. De marti, 26 aprilie 2022, lucrurile vor reveni la normal, astfel ca veti putea merge in oricare dintre magazinele din intreaga tara, si veti putea cumpara produsele pe care lantul de supermarket-uri le are la vanzare pentru noi toti, ceea ce este o veste excelenta, in final.

LIDL Romania nu este singurul lant de supermarket-uri care a impus decizii de acest gen, astfel ca daca veti dori sa mergeti, si sa va faceti cumparaturile din alte locatii, e bine sa stiti ca vor exista limitari similare impuse.