Raiffeisen Bank: Informarea Oficiala, ce e GRATUIT pentru Clientii din Romania

Raiffeisen Bank Informarea Oficiala GRATUIT Clientii Romania

Raiffeisen Bank ii informeaza pe clientii sai din toata Romania, dar si pe romanii care vor sa ii devina clienti, in legatura cu o foarte importanta decizie care le aduce gratuit ceva la care foarte multi nici nu se puteau gandi cu doar cateva saptamani in urma. Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, Raiffeisen Bank a ales sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga o serie de beneficii speciale daca ei aleg pachetele cu carduri pe care le ofera banca.

Raiffeisen Bank le vorbeste clientilor din toata Romania despre o campanie speciala pe care o deruleaza in momentul de fata impreuna cu cei de la Mastercard, iar premiile care sunt oferite sunt demne de orice persoana dornica sa profite de tot. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank spun ca oricare dintre romanii care aleg sa particile la aceasta promotnie au sansa de a castiga experiente VIP la meciuri din Champions League, Roland Garros, sau Cupa Mondiala FIFA 3×3.

Raiffeisen Bank: Informarea Oficiala, ce e GRATUIT pentru Clientii din Romania

Raiffeisen Bank spune ca 9 astfel de experiente VIP sunt oferite, probabil cate 3 pentru fiecare dintre cele 3 competitii, astfel ca aveti ocazia de a vedea meciuri foarte importante daca decideti sa participati la promotia existenta. Separat de acestea, Raiffeisen Bank spune deasemenea ca sunt oferite 15 kituri, in editie limitata, cu tricouri semnate de Lionel Messi, sau care reprezinta Cupa Mondiala FIBA 3×3, deci pentru fanii acestora, vestile sunt unele excelente.

Raiffeisen Bank le spune romanilor ca tot ceea ce trebuie sa faca pentru a participa la aceasta promotie speciala este sa isi deschida un cont Zero Simplu, impreuna cu un card Mastercard atasat, iar asa vor fi inscrisi in campania care este in derulare. Conform celor de la Raiffeisen Bank, emiterea cardului Mastercard ca parte a acestei promotii speciale aduce in mod automat si inscrierea in cadrul campaniei care este acum in plina derulare.

Raiffeisen Bank este doar una dintre bancile care participa la aceasta promotie speciala, astfel ca daca vreti sa aveti un cont la o alta banca, ar fi bine sa va uitati la ce conditii ofera acestea cu privire la emiterea acestui tip de carduri.