Netflix: AVERTISMENT pentru MILIOANELE de Romani care sunt Abonati

Netflix AVERTISMENT MILIOANELE Romani Abonati

Netflix este de departe cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, chiar daca recent numarul abonatilor a scazut usor, iar in Romania exista milioane de abonati care platesc pentru servicii. Din pacate, unii dintre ei sunt vizati de o campanie de tip phishing care ii poate lasa fara conturile din cadrul platformei, sau chiar banii de pe carduri, iar asta pentru ca imaginea Netflix este folosita pentru a pacali romanii in aceasta perioada.

Netflix are abonatii vizati de o campanie de tip phishing care se desfasoara prin email, iar mai jos puteti vedea unul dintre mesajele care ajung la clientii care folosesc platforma, sau chiar la cei care nu o folosesc. Vorbim despre un mesaj prin care li se spune romanilor ca exista probleme cu informatiile atasate contului Netflix, si ca ele trebuie actualizate de urgenta de catre oameni, altfel e posibil sa nu mai poata profita de tot ceea ce are de oferit platforma.

Netflix: AVERTISMENT pentru MILIOANELE de Romani care sunt Abonati

Netflix AVERTISMENT MILIOANELE Romani Abonati atac

Netflix nu trimite email-uri precum cel din imaginea de mai sus, mai ales unele in care li se spune oamenilor ca daca nu fac ceva in 24 de ore, vor avea limitat accesul la contul pe care-l folosesc. Tocmai acest sentiment de urgenta este folosit impotriva romanilor care au conturi in platforma Netflix, si lor li se cere sa acceseze un website facut de catre hackeri, care seamana cu cel al platformei de mesagerie, insa orice fel de date introduse acolo ajung la ei.

Netflix ne permite sa adaugam date personale, si date de plata, in website-ul sau ca parte a accesului la filme si seriale, iar website-ul hackerilor ne cere unele dintre aceste date. Orice fel de date veti introduce in acel website, fie ca sunt datele de logare in platforma Netflix, datele cardului vostru, orice, va ajunge direct la hackeri, iar ei se pot folosi de acele date pentru a incrca sa va fure contul, sa va fure banii din conturile bancare, deci trebuie sa fiti foarte vigilenti.

Netflix i-a avertizat pe romani in repetate randuri in legatura cu atacurile de acest gen, si desigur ca nu poate face absolut nimic pentru a opri campaniile de acest gen, asa ca noi trebuie sa fim vigilenti, si sa ne protejam.