WhatsApp: Schimbarea SECRETA Majora pentru Android si iPhone

 

WhatsApp continua sa lucreze in secret la imbunatatiri majore pentru aplicatia pe care o folosim in iPhone si Android, iar mai jos puteti vedea cum arata una dintre aceste schimbari foarte interesante pe care le vom avea disponibile foarte curand. Mai exact, cei de la WhatsApp s-au gandit ca nu ar fi o idee rea daca ne-ar oferi posibilitatea de a avea o optiune care sa faciliteze selectarea mai multor persoane pentru a expedia continut din telefoane.

WhatsApp ne permite sa expediem poze, imagini GIF, clipuri video, etc, catre diverse persoane chiar din conversatia pe care o avem cu respectiva persoana, insa din pacate in momentul de fata nu ne permite sa selectam si alte persoane catre care sa trimitem acel fisier. Ei bine, lucrurile se vor schimba foarte mult in viitor, iar asta pentru ca WhatsApp vrea sa implementeze optiunea de a expedia fisierele si catre alte persoane chiar dintr-o conversatie.

WhatsApp: Schimbarea SECRETA Majora pentru Android si iPhone

WhatsApp Schimbarea SECRETA Majora Android iPhone multiplicare

WhatsApp a implementat un nou sistem pentru expedierea de fisiere, si puteti vedea in partea stanga jos a imaginii de mai sus ca atunci cand trimitem un fisier intr-o conversatie catre o persoana, vom putea selecta si alte persoane care sa il primeasca. Aceasta optiune foarte interesanta pe care WhatsApp ne-o ofera va permit expedierea rapida a fisierelor si catre cei cu care avem conversatii diferite, sau poate cu care nu am mai vorbit pana acum.

WhatsApp surprinde total cu aceasta idee pe care o implementeaza pentru iPhone si Android, iar asta pentru ca pana acum nu a dat in vreun fel de inteles ca ar avea vreo intentie de a face acest lucru pentru noi, chiar daca functionalitatea e ceruta de mult. Iata totusi ca oamenii nu au cererile ignorate, astfel ca WhatsApp implementeaza functia pe care o asteptam cu totii, iar asta pentru ca era nevoie de o schimbare atat de importanta acum.

WhatsApp mai are si foarte multe alte schimbari foarte bune pregatite pentru a fi lansate in perioada urmatoare pentru noi, doar ca trebuie sa avem rabdare ca toate aceste modificari sa fie oferite in mod oficial pentru toata lumea.