ING Bank: Anuntul INGRIJORATOR cu Privire la Milioane de Romani

ING Bank Anuntul INGRIJORATOR Privire Milioane Romani

ING Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, iar din pacate ea face un anunt extrem de ingrijorator despre care ar trebui sa stie toata lumea. Conform unui studiu pe care cei de la ING Bank l-au publicat chiar inainte de Paste, foarte putini romani mai ajung sa faca economii in aceasta perioada foarte complicata, iar asta pune presiune foarte mare pe un numar important de persoane, dar si pe economia tarii noastre.

ING Bank spune ca 39% dintre romanii din tara abia reusesc sa traiasca cu salariile pe care le castiga lunar, ei ramanand fara bani pana la finalul lunii, ceea ce este extrem de ingrijorator, din pacate. Preturile care au crescut foarte mult in ultimele luni forteaza romanii sa economiseasca mai putin, cei de la ING Bank spunand ca 28% dintre noi economisim mai putin, sau deloc, ceea ce este o problema extrem de serioasa in aceasta perioada prin care Romania nu a mai trecut de mult.

ING Bank: Anuntul INGRIJORATOR cu Privire la Milioane de Romani

ING Bank spune ca in baza studiului realizat, 16% dintre romanii care au participat au spus ca au retras bani din conturile de economii pentru a putea face fata perioadei prin care trece toata lumea acum. 70% dintre romani nu se asteapta ca situatia lor financiara sa se imbunatateasca in urmatorul an de zile, ING Bank afirmand ca 34% se asteapta ca ea sa se inrautateasca, iar 36% spun ca situatia lor ar urma s aramana neschimbata, procentele fiind foarte mari.

ING Bank a deruat acest studiu dupa inceputul razboiului din Ucraina, principalul motiv din cauza caruia preturile au crescut atat de mult la aproape tot, de la combustibil si pana la painea vanduta in brutarii. ING Bank ne dezvaluie cat de greu o duc in realitate romanii in aceasta perioada in care lumea se astepta la o iesire din pandemie si la o revenire la situatia buna prin care trebuia sa treaca Romania, dar din pacate lucrurile nu stau asa.

ING Bank nu este singura banca de la care vin informatii de acest gen, iar din pacate din toate partile vin date care ne arata ca lucrurile ar urma sa devine mult mai rele in cursul urmatoarelor luni.