Android 14: Primele Informatii OFICIALE Dezvaluite de Compania Google

Android 14 Primele Informatii OFICIALE Dezvaluite Compania Google

Android 14 este urmatoarea versiune importanta a sistemului de operare pentru telefoane mobile pe care Google o dezvolta pentru telefoane, tablete, si diverse alte tipuri de dispozitive in momentul de fata. Android 14 ar urma sa inlocuiasca Android 13, care care nici macar nu a fost lansat oficial pentru oamenii din intreaga lume, dar chiar si asa, primele informatii oficiale cu privire la viitoarea versiune a sistemului de operare au fost deja dezvaluite.

Android 14 are dezvaluita in mod oficial denumirea care urmeaza sa fie folosita de catre compania Google pentru urmatoarea versiune a sistemului de operare, iar aceasta este “Upside-Down Cake”. Vorbim despre un nou produs de patiserie pe a carui denumire Google o foloseste pentru Android 14, iar asta in ideea de a continuat traditia folosirii unor denumiri a unor produse comestibile pentru versiunile sistemului sau de operare pentru telefoane mobile.

Android 14: Primele Informatii OFICIALE Dezvaluite de Compania Google

Android 14 nu are deocamdata nimic macar zvonit ca urmand a fi oferit de catre cei de la Google, iar asta pentru ca Android 13 inca nu a fost lansat in mod oficial pentru utilizatorii din toata lumea. In aceasta idee, nu stim inca exact ce anume ar putea fi oferit cu Android 14, deci trebuie doar sa asteptam si sa vedem cat de generoasa va fi compania Google cu modificarile pe care ni le va oferi, dar asteptarile foarte multor oameni sunt destul de mari in aceasta perioada.

Android 14 intra practic in proces de dezvoltare la compania Google, din moment ce este confirmat numele de cod pe care-l va avea, asa ca este de asteptat ca in lunile urmatoare sa aflam mai multe in legatura cu aceasta versiune. Desigur ca atentia va fi initial concentrata pe Android 13, nu pe Android 14, dar pe masura ce va fi lansata urmatoarea versiune a sistemului de operare, lumea se va concentra pe cea viitoare, care este asteptata in 2024.

Android 14 va fi oferit pentru o varietate de modele de telefoane mobile, tablete, si nu numai, insa primele care o vor avea disponibila sunt cele din gama Pixel lansata de catre compania Google.