DACIA Duster 3: Schimbarea MAJORA pe care Nu o vor Aprecia Romanii

DACIA Duster 3 Schimbarea MAJORA Nu Aprecia Romanii

DACIA Duster 3 este urmatorul model important de masina pe care DACIA o va lansa pentru clientii din intreaga lume, iar dupa cum prea bine stiti deja, exista extrem de multe modificari care vor fi facute pentru ea. Vorbim despre aducerea foarte multor noutati din modelele Logan si Sandero 3 lansate anul trecut, dar si despre alte imbunatatiri preluate de la masinile Renault, astfel ca DACIA Duster 3 va fi o masina cu mult diferita fata de modelele actuale de pe piata.

DACIA Duster 3 va fi, teoretic, mult mai interesanta, si mai buna, decat modelele care sunt vandute acum, insa asta vine si cu o schimbare pe care clientii mai mult ca sigur nu o vor aprecia. Masinile s-au scumpit substantial in ultimii ani din cauza numeroaselor probleme generate de catre penuria de semiconductori, iar cu razboiul din Ucraina care pune presiune si mai mare pe piata auto, e de asteptat ca DACIA Duster 3 sa nu aiba in vreo forma un pret apropiat fata de modelele actuale.

DACIA Duster 3: Schimbarea MAJORA pe care Nu o vor Aprecia Romanii

DACIA Duster 3 va fi, cel mai probabil, mai scumpa decat modelele care sunt vandute acum pentru clienti, poate si cu minim 1000 de euro, in cazul versiunilor cele mai ieftine, insa in cazul celor de top, diferentele ar putea fi mai mari de 2.000/3.000 de euro. Este de asteptat ca DACIA Duster 3 sa fie scumpa cand vine vorba despre modelele de top, inclusiv cele care vor avea si tractiunea 4×4, ceva care nu este chiar atat de usor de implementat pentru acest model de SUV.

DACIA Duster 3 va fi unul dintre cele mai importante modele de masini din istoria companiei, iar asta pentru ca vobim despre o tranzitie si catre modelele hibride, iar mai apoi electrice. Desigur ca DACIA Duster 3 poate fi oferita intr-o versiune hibrida, dar in cazul electrificarii SUV-ului lucrurile nu sunt chiar atat de simple, insa toata lumea asteapta o versiune hibrida in cursul urmatorilor ani, pana in 2030, dar e bine sa aveti si multi bani pusi deoparte pentru ea.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie prezentata in toamna anului 2023, dar lansarea oficiala in reprezentante ar trebui sa aiba loc in 2024, desi nu se stie foarte clar exact cam cand.