WhatsApp: Noi Schimbari Facute in SECRET pentru Milioane de Utilizatori

WhatsApp Noi Schimbari SECRET Milioane Utilizatori

WhatsApp a pregatit o noua schimbare speciala pentru utilizatorii sai din intreaga lume, una despre care ar trebui sa stim cu totii, iar asta pentru ca ea vine sa schimbe din nou felul in care folosim aplicatia de pe PC-urile noastreiPhone si Android. Vorbim despre o noua functie menita sa ne ajute sa filtram conversatiile pe care le facem in mod obisnuit in telefoanele noastre, adica o masura de ajutor pentru a ne putea folosi ma ibine de platforma.

WhatsApp va avea noua functionalitate implementata in sectiunea de conversatii a aplicatiei pentru PC-uri, iar imaginea de mai jos ne arata destul de clar cum anume ne putem folosi de acest nou sistem care va fi disponibil pentru noi. Daca pana acum n-am avut o functie speciala care sa ne permita sa filtram conversatiile din cadrul aplicatiei WhatsApp pentru PC-uri, iata ca lucrurile se schimba in bine si in cadrul acestei aplicatii.

WhatsApp: Noi Schimbari Facute in SECRET pentru Milioane de Utilizatori

WhatsApp Noi Schimbari SECRET Milioane Utilizatori windows

WhatsApp a lansat aplicatia pentru Windows cu nu foarte mult timp in urma, dar incepe sa integreze tot mai multe functii noi si importante pentru utilizatorii din intreaga lume, chiar daca in aplicatia pentru iPhone si Android ele sunt disponibile de ceva vreme deja. Era normal ca in cadrul aplicatiei WhatsApp pentru Windows ele sa vina mai greu, dar asta se intampla in cazul mai tuturor platformelor care au aplicatii multiple.

WhatsApp nu lucreaza doar la schimbari pentru aceasta versiune a aplicatiei sale pentru Windows, ci face deasemenea multe alte modificari importante de care foarte multa lume va putea profita in perioada urmatoare, daca va decide sa foloseasca aplicatia. Pentru iPhone si Android sunt asteptate cele mai multe modificari, dar trebie sa avem rabdare pentru ca WhatsApp sa le pregateasca suficient de bine pentru a ni le oferi in mod oficial.

WhatsApp ne va surprinde in viitorul apropiat cu foarte multe modificari majore, unele dintre ele fiind in pregatite de cateva luni de zile deja, dar din pacate nu toate sunt 100% pregatite pentru a fi oferite in mod oficial.