Kaufland: Informarea OFICIALA cu Schimbarile in Magazine in Aprilie

Kaufland Informarea OFICIALA Schimbarile Magazine Aprilie

Kaufland a anuntat in mod oficial care sunt noile schimbari majore pe care le face pentru magazinele sale din toata tara, schimbari despre care trebuie sa stie foarte multa lume, pentru ca aduc modificari mari pentru clientii din toata tara. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa publice noua serie de reduceri speciale care sunt disponibile pentru romanii care au un Kaufland Card, ele fiind disponibile pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania.

Kaufland schimba in mod constant promotiile de acest gen pe care le ofera pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca exista foarte multe reduceri despre care poate sa profite oricine daca merge in locatiile din tara. Stiti deja ca daca aveti un Kaufland Card, atunci puteti sa cumparati multe produse la preturi substantial mai bune, o gama extrem de variata de oferte fiind disponibile in toate locatiile din tara noastra.

Kaufland: Informarea OFICIALA cu Schimbarile in Magazine in Aprilie

Kaufland le permite oricaror romani sa isi faca un Kaufland Card pentru a beneficia de reducerile exclusive care sunt disponibile in momentul de fata in toata tara, astfel ca trebuie doar sa mergeti intr-unul dintre magazinele existente pentru a face unul. Promotiile speciale disponibile pentru clientii Kaufland care au si un Kaufland Card sunt listate in cadrul aplicatiei pe care lantul de hypermarket-uri o are, si care poate fi instalata pe iPhone si Android.

Kaufland ofera reducerile sub forma de vouchere speciale pe care le putem activa pentru a le afisa la casa de marcat, iar abia acolo este aplicata reducerea pentru oricare dintre produsele pe care noi dorim sa le cumparam din magazine. In aceasta idee, e posibil ca la rafturi produsele sa aiba preturile standard, iar abia dupa ce se aplica voucher-ul de reducere sa beneficiem de pretul mult mai bun care este disponibil pentru noi.

Kaufland are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la promotiile pe care le ofera prin intermediul Kaufland Card, sau privind modul in care putem face un asemenea card de fidelitate pentru utilizare in toate locatiile sale.