ING Bank: Avertizarea URGENTA pentru TOTI Clientii din Romania

ING Bank Avertizarea URGENTA TOTI Clientii Romania

ING Bank le transmite o avertizare urgenta clientilor sai din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca vrea sa le aduca in atentie romanilor ceva despre la care trebuie sa fie extrem de atenti in momentul de fata. Vorbim despre binecunoscutele mesaje de tip phishing care sunt trimise unui numar foarte mare de romani in aceasta perioada, si care au scopul doar de a le fura datele personale, iar ING Bank le spune clientilor sa fie foarte vigilenti.

ING Bank le cere clientilor din toata Romania sa nu isi introduca datele de logare in Home’Bank in niciun website necunoscut pe care l-au accesat printr-un link primit prin SMS, sau email, de la o entitate necunoscuta, pentru ca le ofera hackerilor acces la conturile lor. ING Bank spune ca nu este exclus ca persoanele din spatele atacurilor de acest gen sa cloneze inclusiv website-urile sale pentru a-i pacali pe romani sa-si cedeze datele personale.

ING Bank: Avertizarea URGENTA pentru TOTI Clientii din Romania

ING Bank Avertizarea URGENTA TOTI Clientii Romania atac

ING Bank i-a mai avertizat pe clienti si in trecut in legatura cu problemele majore de acest gen, asa ca nu vorbim despre ceva care este chiar complet nou, ci despre o readucere in atentie a acestui tip de probleme extrem de serioase pe care ar trebui sa le avem in vedere acum. Din pacate, daca introducem datele de logare in Home’Bank, datele cardurilor, sau alte date personale, este posibil ca hackerii sa le foloseasca pentru a ne fura banii, iar ING Bank ar putea fi in imposibilitatea de a ne ajuta.

ING Bank le-a mai spus romanilor din toata tara ca nu trebuie sa isi cedeze datele personale pentru ca uneori e imposibil sa fie recuperati banii care sunt pierduti in acest mod, deci e bine sa aveti acest lucru in vedere in momentul de fata. ING Bank incearca intotdeauna sa ii ajute pe clientii sai din Romania cu orice fel de probleme ar avea, dar uneori chiar si acest lucru este imposibil de facut, ceea ce pentru unii clienti poate fi o problema extrem de mare.

ING Bank are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la problemele aduse de catre atacurile de psihing de acest gen, asa ca puteti sa aflati acolo mai multe informatii, dar si cum va puteti proteja cel mai eficient impotriva problemelor.