Vodafone: Atentionarea URGENTA care Vizeaza Toti Clientii din Romania

Vodafone Atentionarea URGENTA Vizeaza Toti Clientii Romania

Vodafone le transmite o atentionare urgenta clientilor din toata Romania in momentul de fata, una care ar trebui sa fie cunoscuta de catre toti cei care-I folosesc serviciile in momentul de fata pentru ca vorbim despre o problema foarte serioasa. Vorbim despre o atentionare pe care Vodafone ne-o aduce in atentie pentru ca are legatura cu recentul atac de tip phishing care implica mesajele pe care foarte multa lume le primeste in aceasta perioada.

Vodafone le recomanda tuturor clientilor sai din Romania ca in situatia in care primesc un mesaj precum cel din imaginea de mai jos, sa nu dea curs celor care le sunt cerute in cadrul sau, sa il stearga imediat, si sa verifice pagina sa speciala cu informatii despre fraudele informatice. Vodafone explica acolo o varietate de informatii foarte importante pe care oricine ar trebui sa le aiba in vedere daca primste mesaje dubioase de acest gen in telefon.

Vodafone: Atentionarea URGENTA care Vizeaza Toti Clientii din Romania

Vodafone le spune clientilor sa nu acceseze link-urile care sunt incluse in mesajele de acest gen, si daca e sa fim precauti, atunci e bine sa nu le accesati nici pe cele care sunt incluse in email-uri nesolicitate primite de catre voi. In unele situatii aceste link-uri ne directioneaza catre website-uri malitioase, iar Vodafone ne atentioneaza ca nu trebuie sa ne incredem in informatiile care ne sunt prezentate acolo, ceea ce e valabil in toate cazurile similare.

Vodafone le recomanda deasemenea clientilor sa apeleze si serviciul sau pentru relatii cu clientii in cazul in care au anumite neclaritati in ceea ce priveste unele dintre mesajele de acest gen pe care le primesc in propriile telefoane mobile. Uneori e bine sa apelati si la acest tip de ajutor, pentru ca o persoana care are cunostinte despre asemenea tipuri va poate ajuta sa evitati situatii foarte ne placute, iar Vodafone ne recomanda sa avem in vedere si acest lucru.

Vodafone are multe milioane de clienti in toata Romania, iar atentionarea aceasta ii vizeaza pe toti dintre ei pentru ca oricine poate primi un mesaj de acest gen si poate fi tinta unui atac de tip phishing in momentul de fata.