WhatsApp: Noi PROBLEME MAJORE pentru Oamenii cu iPhone, Android

WhatsApp Noi PROBLEME MAJORE Oamenii iPhone Android

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, s-a confruntat din nou cu o serie de probleme foarte serioase care au afectat substantial modul in care functioneaza ea pentru milioane de utilizatori din intreaga lume. Vorbim despre probleme din cauza carora platforma a fost indisponibila pentru cel putin cateva zeci de minute pentru utilizatori din intreaga lume, iar WhatsApp a recunoscut problemele de disponibilitate.

WhatsApp a publicat un mesaj prin care le-a confirmat oamenilor faptul ca ei nu pot trimite, sau primi, mesaje de la alte persoane, insa nu a oferit si detalii cu privire la ceea ce s-a intamplat, sau cat va dura pana cand problema va fi rezolvata, desi totul a durat putin. Din pacate nici nu exista detalii cu privire la ceea ce a cauzat aceasta problema serioasa cu serviciile pe care WhatsApp le ofera, iar asta deoarece compania nu a spus nimic in legatura cu asta.

WhatsApp: Noi PROBLEME MAJORE pentru Oamenii cu iPhone, Android

WhatsApp tine de obicei ascunse problemele de acest gen pana in momentul in care nu are de ales si trebuie sa dezvaluie public ceea ce se intampla, iar fix acelasi lucru s-a intamplat si acum pentru sute de milioane de oameni din toata lumea. Spre deosebire de problemele pe care WhatsApp le-a avut anul trecut cu platforma sa, ele durand cateva ore, de aceasta data totul a fost foarte simplu, si s-a rezolvat in doar cateva zeci de minute.

WhatsApp lucreaza la foarte multe schimbari pentru platforma, deci nu este exclus ca problemele de acum sa aiba legatura cu vreo eventuala modificare majora pe care platforma vrea sa o faca pentru toata lumea in perioada urmatoare. Desigur ca pot exista si alte cauze pentru problemele de acest gen, insa cei de la WhatsApp incearca sa nu dezvaluie absolut nimic pentru a mentine integritatea sistemelor in baza carora functioneaza platforma de mesagerie.

WhatsApp va lansa in 2022 cateva dintre cele mai importante schimbari pregatite pana acum pentru utilizatorii sai din toata lumea, dar trebuie sa avem rabdare pentru ca ele sa fie suficient de bine pregatite pentru a fi oferite pentru noi.