DEDEMAN: Informarea OFICIALA foarte IMPORTANTA pentru Clienti

DEDEMAN Informarea OFICIALA IMPORTANTA Clienti

DEDEMAN, unul dintre cele mai mari lanturi de produse de bricolaj din toata Romania, le transmite tuturor clientilor o informare oficiala importanta care ar trebui sa ajunga in atentia tuturor chiar acum. Dupa cum prea bine stiti deja, maine este 1 mai, si v-am spus ca unele dintre companiile din Romania, care in mod normal ar avea program de lucru intr-o zi de duminica, fie nu vor avea program de lucru, fie vor avea unul redus, dar in cazul DEDEMAN nu e asa.

DEDEMAN le transmite tuturor clientilor din Romania ca in ziua de 1 mai toate magazinele din tara vor avea program normal, deci nu este o zi libera in care sa nu puteti cumpara nimic din magazine. Decizia celor de la DEDEMAN n-ar trebui sa surprinda, iar asta pentru ca lantul de magazine de bricolaj a vrut intotdeauna sa fie aproape de clientii din toata Romania, iar acelasi lucru se intampla inclusiv in momentul de fata cand vorbim despre vanzarea produselor.

DEDEMAN: Informarea OFICIALA foarte IMPORTANTA pentru Clienti

DEDEMAN a anuntat intentia sa de a isi tine magazinel deschise inclusiv in cursul zilei de 1 mai chiar pe propriul website, astfel ca oricare dintre clientii dornici sa cumpere ceva, vor vedea si acest mesaj. DEDEMAN are pe website-ul sau o pagina dedicata in care listeaza toate magazinele din tara noastra, impreuna cu programul de lucru pentru fiecare in parte, deci daca vreti sa stiti ce se intampla in locatia voastra, puteti afla foarte rapid direct de acolo acum.

DEDEMAN le permite romanilor inclusiv sa cumpere produse online cu ridicare in oricare dintre magazinele din Romania, asa ca daca doriti sa faceti acest lucru, aveti oricand posibilitatea dea a profita de optiune. DEDEMAN ar putea fi una dintre foarte putinele optiuni pe care romanii le au disponibile pentru achizitia de produse de bricolaj in aceasta zi de weekend, asa ca daca aveti nevoie urgenta de ceva chiar astazi, atunci exista optiunea de a cumpara acel lucru.

DEDEMAN este nu doar unul dintre cele mai mari lanturi de produse de bricolaj din Romania, dar si unul dintre cele mai populare, fiind preferat anual de milioane de romani din intreaga tara.