GTA 6: Fanii ULUITI de o Veste Incredibil de Buna pentru Noul Joc

GTA 6 Fanii ULUITI Veste Incredibil Buna Noul Joc

GTA 6 este urmatorul joc important pe care Rockstar Games il va lansa pentru jucatorii din intreaga lume in cursul urmatorului an, iar o veste incredibil de buna i-a uluit pe fanii din intreaga lume, asteptarile fiind extrem de mari cu privire la noul titlu aflat in dezvoltare.

GTA 6 urmeaza sa fie produs cu motorul grafic RAGE9, unul extrem de avansat, care ar trebui sa ofere o experienta imersiva mult mai realista pentru jucatorii care vor dori sa incerce noul titlu, iar asta vine ca o veste excelenta pentru toata lumea acum.

GTA 6 va veni la peste 10 ani din momentul in care GTA 5 a fost lansat, deci e normal sa exist eo evolutie majora in ceea ce priveste felul in care arata partea grafica pentru titlu, iar informatiile de acum sugereaza faptul ca nu vom fi catusi de putin dezamagiti.

GTA 6 nu a avut pana in momentul de fata dezvaluita vreo imagine, macar, cu gameplay-ul care va fi oferit de catre Rockstar Games, fara a vorbi despre vreun posibil trailer, dar este de asteptat ca acest lucru sa se intample undeva in viitorul foarte apropiat.

GTA 6 a fost confirmat in mod oficial de catre cei de la Rockstar Games inca de acum mai bine de o luna de zile, deci este de asteptat ca si un treler pentru titlu sa isi faca aparitia destul de curand, dar ramane de vazut cate dintre noutati ne vor si fi dezvaluite de catre Rockstar Games.