Mihai Stoica: Anuntul Important Privind Ministrul Apararii si Gigi Becali

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a facut un anunt foarte important in legatura cu ministrul Apararii, dar si Gigi Becali, iar asta in conditiile in care a fost luata o decizie de a se cere ca FCSB sa joace meciul cu CFR de la finalul playoff-ului pe stadionul Ghencea din Bucuresti.

Mihai Stoica spune ca in ciuda deciziei luate de FCSB, autoritatile inca nu au raspuns la cererea facuta, dandu-se de inteles ca nu va fi aprobata ea, iar mai jos aveti mesajul pe care acesta il transmite oficialilor guvernamentali cu privire la aceasta situatie tensionata.

“Vom juca la Buzau, asa cum am spus de prima ora, doar ca stati sa vedem daca meciul ala se va juca cu titlul pe masa. Daca nu se va juca cu titlul pe masa, nu mai este atat de important unde se va juca. In opinia mea, indiferent de miza, meciului, se va juca la Buzau.

Cred ca mai bine ati intreba guvernantii (n. red. vis-a-vis de intrebarea privind posibilitatea de a inchiria stadionul Steaua), reactia de astazi am citit-o de cateva ori si nu am inteles-o, pentru ca inteleg ca este un bun al poporului roman platitor de taxe, dar in acelasi timp nu ar trebui sa joace pe el Florin Tanase, al carui salariu cred ca este intre primele 100 de salarii in Romania.

Nu stiu cine mai castiga banii acestia, implicit este unul dintre cei mai mari platitori de taxe individual din Romania. Marturisesc ca pe mine ma depasesc aceste probleme pentru ca nu realizez, desi ma chinui, logica. Vad doar fracturi imense, crevase, de logica.

Sunt cererile depuse (vis-a-vis de cererea de a juca pe stadionul Arcul de Triumf), se pare ca asa cum a spus si domnul ministru Novak, este birocratia, si asta e situatia. Nu se incearca rezolvarea problemelor, ci doar este birocratie, este o scuza puerila, dar mergem mai departe.

Da, bineinteles ca se fac, dar s efac degeaba (n. red. incercari de a se juca la Bucuresti meciul FCSB – CFR), cred eu, poate ca ma insel. Tin minte in 2006 cand am venit de la Vaslui ca se amplasase o scena in Piata Constitutiei din Buzau, si 10.000 de oameni ne asteptau sa oprim autocarul. Eu m-am simtit exceptional acolo, si cred ca jucatorii la fel, de ce sa nu mergem acolo daca suntem izgoniti din orasul pe care-l reprezentam ?”