BANCA Transilvania: Noua Informare OFICIALA, ce Decizie a Luat in Romania

BANCA Transilvania Noua Informare OFICIALA Decizie Luat Romania

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari institutii financiare din Romania, a facut un anunt foarte important cu privire la o decizie pe care a luat-o in tara noastra, una despre care ar trebui sa stie foarte multa lume. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au decis ca ar fi cazul sa aiba grija inclusiv de persoanele care in perioada pandemiei COVID-19 au avut grija de alte persoane din Romania, asa ca are oferte speciale pentru ei in acest moment.

BANCA Transilvania le transmite medicilor, rezidentilor, tehnicianilor dentari sau studentilor la medicina ca incepand de astazi beneficiaza de o serie de oferte preferentiale pentru produsele pe care le ofera. Vorbim aici despre credite imobiliare, credite de nevoi personale, carduri bancare, si chiar mult mai multe decat atat, cei de la BANCA Transilvania incercand sa le faca tuturor oamenilor din sistemul medical o surpriza foarte interesanta acum.

BANCA Transilvania: Noua Informare OFICIALA, ce Decizie a Luat in Romania

BANCA Transilvania nu are aceeasi oferta si pentru asistentii, sau asistentele din domeniul medical, dar chiar si asa, a decis a le ofere celorlalti oferte preferentiale in aceasta perioada. Puteti vedea in pagina dedicata a celor de la BANCA Transilvania exact despre ceea ce este vorba, iar asta pentru ca in final banca incearca sa aduca mai multi clienti pentru serviciile pe care le ofera, ceva ce ar trebui sa vedem de la mult mai multe banci din Romania.

BANCA Transilvania are de ceva vreme anumite produse speciale pentru clientii din Romania care lucreaza in sistemul medical, insa acum merge mai departe, dar numai pentru o perioada limitata de timp. BANCA Transilvania desfasoara aceasta promotie speciala doar in perioada 2 mai – 30 iunie, iar asta pentru ca dupa aceea nu veti mai putea profita de ofertele speciale care au fost listate pana in momentul de fata, iar asta pentru ca ele vor disparea complet.

BANCA Transilvania are deasemenea si alte promotii speciale pentru clientii din toata Romania in aceasta perioada, insa ele nu sunt la fel de bune precum acestea care sunt oferite exclusiv unor angajati ai sistemului medical.