DACIA Logan 3: IMPORTANT Anunt pentru Ieftina Masina Romaneasca

DACIA Logan 3 IMPORTANT Anunt Ieftina Masina Romaneasca

DACIA Logan 3 este una dintre recentele masini lasnate de catre compania DACIA pentru clientii din toata Romania, ea dovedindu-se a fi extrem de populara dupa lansare, iar conform cifrelor cele mai recente de vanzari, succesul continua. Mai exact, DACIA Logan 3 a inregistrat vanzarile cele mai mari dintre toate masinile pe care compania romaneasca le-a pus la vanzare luna trecuta, ceva ce desigur ca nu ar trebui sa fie o foarte mare surpriza.

DACIA Logan 3 a inrgistrat vanzari de aproape 800 de unitati in cursul lunii aprilie in Romania, intr-o crestere substantiala fata de aceeasi perioada a anului trecut, ceva asteptat, avand in vedere felul in care s-au desfasurat lucrurile in ultimul an. Vanzarile inregistrate de catre DACIA inprimele 4 luni ale anului 2022 sunt cu 76% mai mari decat cele inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut, iar DACIA Logan 3 ramane prima in preferintele romanilor.

DACIA Logan 3: IMPORTANT Anunt pentru Ieftina Masina Romaneasca

DACIA Logan 3 nu a mai avut parte de vreo modificare substantiala din momentul in care a fost lansata si pana acum, iar in ciuda acestui lucru ramane in completa atentie a oamenilor din toata tara, dar asta si pentru ca are un pret de vanzare mic. Ceea ce ofera DACIA Logan 3 din punct de vedere al raportului calitate – pret este ceea ce convinge foarte multa lume, iar lucrurile nu se vor opri aici din punct de vedere al succesului.

DACIA Logan 3 ramane la vanzare pentru romanii interesati de un sedan care sa fie ieftin si sa ofere o experienta relativ decenta, iar asta inseamna ca in mai ne putem astepta la vanzari si mai bune pentru aceasta serie de masini. Desigur ca e nevoie de mult mai mult pentru viitor daca DACIA Logan 3 ar fi sa ramana la vanzarile actuale, mai ales ca in mod surprinzator, DACIA Duster este destul de aproape de ea in ceea ce priveste vanzarile lunare.

DACIA Logan 3 nu va mai fi modificata prea curand, cei de la DACIA parand sa fie hotarati sa aduca modificari majore doar pentru seria Duster in cursul urmatorilor ani, dar nu e exclus sa vedem o versiune hibrida a sedanului mai devreme decat mai tarziu.