Jill Biden va Vizita Romania, cand Ajunge si Unde se va Deplasa

Jill Biden Vizita Romania Ajunge Unde Deplasa

Jill Biden, sotia presedintelui SUA, Joe Biden, va vizita Romania si Slovacla in cursul urmatoarei saptamani, ea venind la doar o luna dupa ce vicepresedintele SUA, Kamala Harris, a ajuns in tara noastra, insa doar pentru cateva ore, dupa cum prea bine stiti unii dintre voi.

Jill Biden se va afla intre 5 si 9 mai in Romania si Slovacia, iar in tara noastra va vizita baza militara de la Mihail Kogalniceanu, acolo unde exista majoritatea soldatilor americani stationati in tara noastra, dar va ajunge si la Bucuresti pentru a discuta cu oficialii tarii.

“Prima doamnă Jill Biden va vizita România și Slovacia în perioada 5-9 mai pentru a se întâlni cu membrii militarilor americani și cu personalul ambasadei, părinții și copiii ucraineni strămutați, lucrători de ajutor umanitar și profesori.

Soția președintelui Joe Biden se va întâlni cu membrii serviciului militar american la Baza Aeriană Mihail Kogalniceau din România pe 6 mai, înainte de a se îndrepta către București pentru a se întâlni cu oficiali guvernamentali români, personalul ambasadei SUA, lucrători de ajutor umanitar și profesori care lucrează cu copiii ucraineni strămuțiți.”