Lidl Romania: Notificarea IMPORTANTA, ce e GRATUIT Incepand de Astazi

Lidl Romania Notificarea IMPORTANTA GRATUIT Incepand Astazi

Lidl Romania a decis sa publice un nou anunt oficial cu o hotarare importanta pe care a decis sa o ia pentru clientii romani din toata tara, ea spunandu-ne ce anume ofera gratuit chiar acum lantul de supermarket-uri pentru cei care ajung in locatii pentru a cumpara produsele. Mai exact, cei de la Lidl Romania ne dezvaluie faptul ca in aceasta perioada au o serie de produse in stil iberic disponibile pentru clienti, iar ele ne pot aduce o serie de premii gratuite chiar acum.

Lidl Romania explica faptul ca oricare dintre clientii din Romania care decid sa cumper eproduse de la Sol Y Mar, impreuna cu altele intr-o valoare de minim 70 de LEI, au ocazia de a participa la promotia in baza careia pot castiga oricare dintre premiile care sunt oferite gratuit. Vorbim despre un frigider de la Fram, 1 robot de bucatarie, dar si 10 carduri in valoare de 200 de LEI fiecare, si desigur ca veti avea ce sa cumparati cu ele.

Lidl Romania: Notificarea IMPORTANTA, ce e GRATUIT Incepand de Astazi

Lidl Romania surprinde cu aceasta decizie foarte importanta pe care a luat-o pentru noi, ea fiind extrem de importanta pentru cei care vor sa se bucure de gratuitatile oferite in mod constant de catre diverse magazine fizice, sau online din Romania. Nu conteaza ce fel de produse cumparati printre cele cu valoare de minim 70 de LEI, important fiind doar ca unul de la Sol Y Mar sa se numere printre cele pe care le achizitionati.

Lidl Romania spune ca nu suntem in mod automat inscrisi in cadrul acestei promotii doar daca vom achizitiona produsele, ci trebuie sa ne inscriem manual prin intermediul unei pagini care exista pe website-ul sau, impreuna cu bonul de cumparaturi. Tot procesul se poate face foarte simplu si rapid de catre oricine doreste sa participe la promotie, asa ca merita sa aveti in vedere ceea ce Lidl Romania ne ofera in momentul de fata, chiar gratuit.

Lidl Romania deruleaza aceasta promotie speciala doar pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, asa ca aveti grija pentru a nu o rata deoarece nu se stie cand va fi disponibila una similara pentru noi toti in aceasta perioada.