WhatsApp: Schimbarea MAJORA pe iPhone si Android care poate SUPARA Oamenii

WhatsApp Schimbarea MAJORA iPhone Android SUPARA Oamenii stergere mesaje grup

WhatsApp va face una dintre cele mai importante schimbari pentru conversatiile pe care le facem de pe iPhone si Android, iar din cauza ei cel mai probabil vor fi destui oameni care vor fi suparati, asa ca ramane de vazut cum va fi privit totul in final. Acum cateva saptamani au aparut primele informatii importante cu privire la faptul ca WhatsApp vrea sa implementeze o functie speciala care le va permite administratorilor de grupuri sa stearga mesajele altor persoane.

WhatsApp va permite acest lucru doar pentru mesajele care au fost publicate cu mai putin de 2 zile si 12 ore in urma, deci dupa trecerea acestei perioade, mesajele nu vor mai putea fi sterse de catre administratorii grupurilor din care facem parte. Functionalitatea in sine este o premiera pentru WhatsApp, iar asta in conditiile in care platforma a avut nevoie de multa vreme pentru a implementa de la bun inceput sistemul pentru stergerea mesajelor trimise deja.

WhatsApp: Schimbarea MAJORA pe iPhone si Android care poate SUPARA Oamenii

WhatsApp Schimbarea MAJORA iPhone Android SUPARA Oamenii alerta admin

WhatsApp a implementat functionalitatea in versiunile beta ale aplicatiei pentru iPhone si Android, iar recent a facut o modificare serioasa pentru ea, includerea unei alerte care le spune administratorilor de grupuri faptul ca atunci cand sterg un mesaj, toata lumea va sti asta. Stergerea mesajelor publicate de alte persoane e posibila pentru orice administrator, dar in locatia in care aparea mesajul, WhatsApp spune ca va aparea numele celui care l-a sters.

WhatsApp a implementat aceasta masura pentru a ii notifica pe oameni in legatura cu persoana care a luat decizia de a sterge respectivul mesaj, iar ideea in sine este foarte buna, pentru ca asa oamenii vor sti pe cine sa intrebe de ce a fost sters mesajul. Desigur ca de aici pot sa apara si diverse abuzuri, insa in final era nevoie de o asemenea functionalitate oferita de catre WhatsApp pentru utilizatorii care folosesc aplicatia de pe telefoanele iPhone si Android.

WhatsApp are in dezvoltare foarte multe functii extrem de interesante care vor fi oferite pentru iPhone si Android in viitorul nu foarte indepartat, asa ca ramane doar sa asteptam si sa vedem ce anume va fi disponibil pentru noi in viitorul nu foarte indepartat.