DIGI Mobil: Impactul Deciziei IMPORTANTE Luata pentru Toata Romania

DIGI Mobil Impactul Deciziei IMPORTANTE Luata Toata Romania

DIGI Mobil este al treilea cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, cu peste 4 milioane de clienti care-I folosesc serviciile in intreaga tara, numarul fiind in continua crestere in aceasta perioada, iar asta pentru ca exista multi romani care profita de ofertele sale. Cei de la DIGI Mobil au in mod constant oferte de portare cu preturi reduse la jumatate pentru multe luni de abonament, iar multi dintre romanii din intreaga tara se grabesc sa profite de ele.

DIGI Mobil are de cativa ani incoace aproape constant promotii speciale pentru portare, si asa reuseste sa atraga anual peste jumatate dintre toate portarile care se fac in Romania, si e greu ca situatia sa fie diferita. Cei de la DIGI Mobil le ofera romanilor posibilitatea de a avea abonamente la preturi de la 2 euro pe luna, reduse la jumatate pentru anumite luni din abonamentele incheiate, si ofertele de acest gen sunt greu de trecut cu vederea.

DIGI Mobil: Impactul Deciziei IMPORTANTE Luata pentru Toata Romania

DIGI Mobil nu are cele mai bune servicii de telecomunicatii din Romania, ba din contra, ofera servicii inferioare, din anumite puncte de vedere, fata de ceilalti operatori, insa chiar si asa, lumea prefera sa se porteze in reteaua sa pentru preturile mici. DIGI Mobil ofera poate chiar cel mai ieftin acces la o retea 5G din Europa, cu abonamentele sale reduse la 50% pentru anumite luni, insa exista si compromisuri care trebuie sa fie facute de catre clienti.

DIGI Mobil si-a creat o politica de a le oferi romanilor servicii ietine si atrage foarte multi clienti annual in reteaua sa, chiar daca nu toti raman, dar numarul celor mare care intra este un indicator bun cu privire la preferintele romanilor. In 2021 cei de la DIGI Mobil au fost lideri pe piata portarilor din Romania, in 2022 se pare ca se indreapta spre un rezultat similar, si desigur ca e impresionant ceea ce reusesc sa realizeze in tara noastra.

DIGI Mobil va continua aceasta politica de atragere a unui numar mare de clienti prin portare, iar asta pentru ca preturile mici fac reteaua atractiva, in lipsa lor situatia portarilor putand sta cu mult mai diferit decat este acum.