DACIA Duster 2024: Vestea PROASTA pentru Noul Model de SUV Romanesc

DACIA Duster 2024 Vestea PROASTA Noul Model SUV Romanesc

DACIA Duster 2024 este urmatorul model important de masina pe care DACIA se pregateste sa-l lanseze pentru clientii din intreaga lume, iar dupa cum prea bine stiti deja, masina de generatie a 3-a va veni cu modificari majore, care genereaza si asteptari pe masura. DACIA Duster 2024 va veni cu multe noutati pe care le cunoastem deja din modelele existente pe piata, cei de la DACIA avand planuri foarte mari pentru masina care e acum in dezvoltare.

DACIA Duster 2024 va veni cu o serie de motoare noi pe care DACIA le are in pregatire pentru masina, insa daca va asteptati ca ele sa ofere putere mai mare pentru masina, ei bine, ar trebui sa va ganditi mai bine. Chiar daca pentru anumite modele de SUV-uri ale companiei romanesti exista motoare mai puternice in comparatie cu cele oferite in Romania, DACIA Duster 2024 nu va oferi asa ceva in tara noastra, sau in altele din Europa.

DACIA Duster 2024: Vestea PROASTA pentru Noul Model de SUV Romanesc

DACIA Duster 2024 nu va avea motor de 170 de cai putere in Romania, asa cum se intampla in America de Sud, acolo cei de la Renault avand alte modele speciale de SUV-uri pe care le ofera pentru clientii dornici sa le cumpere. In Romania vom vorbi cel mai probabil despre modele ale DACIA Duster 2024 care vor veni cu aceleasi motoare de 150 de cai putere, maxim, dar in diverse variatii, deocamdata nefiind dezvaluite informatii vis-à-vis de planurile DACIA.

DACIA Duster 2024 va fi oferita in continuare in versiuni care au motoare pe benzina si GPL, ceva ce desigur ca nu ar trebui sa fie vreo surpriza, iar asta pentru ca motoarele pe motorina au fost scoase deja din mai multe modele ale companiei. Motoarele pe motorina nu vor reveni, insa este de asteptat ca motorizarile hibride sa isi faca aparitia in gama celor de la DACIA chiar cu DACIA Duster 2024, doar ca nu se stie clar cand se va intampla asta.

DACIA Duster 2024 ar urma sa fie lansata in 2023 de catre compania DACIA, insa vor trece luni bune din momentul prezentarii si pana cand noua masina va ajunge la clienti, sau va fi prezenta in reprezentantele din toata tara.