DIGI Romania: Notificarea IMPORTANTA a Deciziei luate Exclusiv pentru Clienti

DIGI Romania Notificarea IMPORTANTA Deciziei Exclusiv Clienti

DIGI Romania a publicat astazi un anunt de ultima ora de care sunt vizati chiar toti clientii sai din toata Romania, si vorbim despre o informare foarte importanta care ar trebui sa fie cunoscuta de catre ei deoarece le aduce beneficii majore. Mai exact, cei de la Kaufland anunta pentru clientii din toata Romania 7 zile cu reduceri si oferte speciale care vor fi disponibile pe website-ul DIGI Romania exclusiv pentru cei care-I folosesc serviciile in tara.

DIGI Romania spune ca va oferi reduceri de 50% timp de 6 luni pentru abonamentele pe care le putem crea pentru serviciile pe care le ofera in Romania, adica spus altfel, 3 luni de gratuitate pentru abonamente pe o perioada de valabilitate de 24 de luni. Cei de la DIGI Romania ii obliga pe clientii care vor sa profite de oferte de acest gen sa incheie contracte care au o perioada de valabilitate de 24 de luni de zile, si sa le tina active.

DIGI Romania: Notificarea IMPORTANTA a Deciziei luate Exclusiv pentru Clienti

DIGI Romania Notificarea IMPORTANTA Deciziei Exclusiv Clienti reduceri servicii

DIGI Romania nu spune asta, insa in mod teoretic toate serviciile sale de internet, televiziune, telefonie, ar trebui sa fie incluse in aceasta promotie speciala pentru clientii care sunt dornici sa profite de oferte. Vorbim despre oricare dintre clientii DIGI Romania, indiferent despre ce serviciu au, sau ce serviciu nou vor sa contracteze, deci nu conteaza daca e vorba despre serviciu nou, sau upgrade, promotia fiind valabila pentru toata lumea.

DIGI Romania spune ca ofertele sale speciale se aplica inclusiv pentru extraoptiunile care sunt disponibile pentru serviciile pe care le are, deci inclusiv in cazul lor este oferita aceasta reducere de 50% pentru o perioada de 6 luni de zile. Vorbim aici in principal despre cele de televiziune, chiar daca mai exista si unele pentru telefonie, dar DIGI Romania vrea sa se asigure ca toti clientii sai au parte de o campanie dedicata care sa le rasplateasca fidelitatea.

DIGI Romania va desfasura aceasta campanie pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca trebuie sa profitati de tot cat este disponibil, inainte s adispara complet, ea urmand a incepe in cursul zilei de luni, 9 mai 2022.