Kaufland: Clientii Informati OFICIAL, ce NU Stiau foarte Multi Romani

Kaufland Clientii Informati OFICIAL NU Stiau Multi Romani card fidelitate

Kaufland a luat si pus in aplicare o decizie foarte importanta care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre ceva care este benefic pentru clientii din toata tara, dar asta numai daca ei au un Kaufland Card. Stiti deja ca oricare dintre romanii care cumpara produse din cadrul magazinelor Kaufland isi pot face un card de fidelitate Kaufland Card pentru a beneficia de promotii speciale, si nu numai.

Kaufland a creat acest card de fidelitate de foarte multa vreme, si oricine poate profita de ceea ce ofera el, astfel ca nu trebuie decat sa mergeti in oricare dintre magazine pentru a il face rapid, si a beneficia de ofertele speciale care sunt disponibile pentru noi. Cei de la Kaufland spun ca folosit in tandem cu aplicatia sa pentru iPhone si Android, acest Kaufland poate sa ne aduca reduceri personalizate in baza cumparaturilor pe care le facem.

Kaufland: Clientii Informati OFICIAL, ce NU Stiau foarte Multi Romani

Kaufland Clientii Informati OFICIAL NU Stiau Multi Romani card digital fidelitate

Kaufland are o sectiune speciala in cadrul aplicatiei sale prin care putem vedea promotiile pesonalizate care sunt create in baza cumparaturilor pe care le facem noi, iar vestile sunt grozave, pentru ca putem beneficia de foarte multe. Aceste oferte personalizate despre care cei de la Kaufland ne vorbesc nu sunt disponibile pentru oricare dintre clienti, ci doar despre cei care au si un Kaufland Card facut deja pentru cumparaturile din magazine.

Kaufland stie foarte bine cat de important este acest Kaufland Card pentru toti cei care vor sa profite de preturi speciale in aceasta perioada, asa ca merita, fara discutie, sa il aveti in vedere pentru cumparaturi la preturi foarte bune. Intr-o perioada in care preturile pentru foarte multe produse au crescut foarte mult, ceea ce face Kaufland pentru clientii romani este cu adevarat interesant, si merita sa fie in atentia foarte multor oameni.

Kaufland are pe website-ul sau foarte multe informatii cu privire la Kaufland Card, iar aplicatia lantului de magazine poate fi descarcata direct din App Store si Google Play Store, iar doar de acolo este important sa o instalati pentru a nu risca sa va infectati telefoanele cu malware.