BCR Romania: AVERTIZAREA de URGENTA pentru Clientii Romani

BCR Romania AVERTIZAREA URGENTA Clientii Romani

BCR Romania, una dintre cele mai mari banci din Romania, are un numar mare de clienti in toata tara, iar din pacate pentru ei vine si o avertizare extrem de serioasa in legatura cu o foarte mare problema. Vorbim despre faptul ca o noua campanie de tip phishing este in plina desfasurare in momentul de fata, iar ea ii vizeaza pe clientii BCR Romania din toata tara, ei trebuind sa fie extrem de vigilenti la ceea ce se intampla, si sa se protejeze cat pot de bine.

BCR Romania are clientii vizati de o campanie de tip phishing al carei meniri este de a le fura datele personale, ceva care ar trebui sa ii puna pe toti in garda pentru a isi proteja nu doar datele, ci si banii. Mesajul de mai jos incepe sa ajunga in casutele de email ale multor romani in aceasta perioada, iar din pacate el are menirea de a directiona oamenii catre un website fals care ar trebi sa semene cu cel al BCR Romania, dar care este de fapt al unor hackeri.

BCR Romania: AVERTIZAREA de URGENTA pentru Clientii Romani

BCR Romania AVERTIZAREA URGENTA Clientii Romani atac phishing

BCR Romania i-a avertizat in repetate randuri pe clientii sai din toata Romania in legatura cu aceste tipuri de atacuri, astfel ca multi dintre clienti ar trebui sa stie deja ceea ce se intampla, si cum s-ar putea proteja. Avertismentele au avut la baza ideea de a nu accesa niciun fel de link de la vreun email, sau mesaj, necunoscut, iar asta pentru ca el ne-ar putea directiona catre un website fals care seamana cu cel al BCR Romania si ne poate fura datele.

BCR Romania a transmis in repetate randuri si foarte multe avertismente cu privire la campaniile de tip phishing care sunt in desfasurare in diverse momente, asa ca inclusiv in acest caz multi clienti ar trebui sa stie cum sa se protejeze. In general, toate aceste campanii de tip phishing au la baza mesaje menite sa-i sperie pe oameni sa actioneze intr-un asemenea mod, asa cum se vede si mai sus, dar BCR Romania nu trimite email-uri de acest gen catre clienti.

BCR Romania incearca sa ii ajute pe clientii care sunt afectati de problemele de acest gen in mod obisnuit, insa uneori acest lucru este imposibil, asa ca e important sa aveti grija si sa va protejati singuri.