WhatsApp: Aplicatia are noi Schimbari SECRETE in iPhone si Android

WhatsApp Aplicatia Schimbari SECRETE iPhone Android

WhatsApp lucreaza in secret la noi schimbari importante pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android din intreaga lume, iar desigur ca ele sunt facute in secret, asa cum sunt facute majoritatea celorlalte modificari similare. Mai exact, de aceasta data vorbim despre schimbari facute de catre WhatsApp pentru a ne oferi posibilitatea de a modifica mai multe dintre conversatiile noastre pentru a seta ca ele sa dispara dupa o anumita perioada de timp.

WhatsApp a permis pana acum crearea de conversatii noi care sa fie disponibile doar pentru o perioada limitata de timp, insa aceasta gandire se schimba, iar asta pentru ca le vom putea modifica si pe cele existente. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca WhatsApp urmeaza sa ne permita sa modificam inclusiv conversatiile existente pentru ca ele sa dispara dupa o anumita perioada de timp, si desigur ca exista perioade prefedinite de disparitie.

WhatsApp Aplicatia Schimbari SECRETE iPhone Android disparitie conversatii

WhatsApp: Aplicatia are noi Schimbari SECRETE in iPhone si Android

WhatsApp schimba complet functionalitatea acestui sistem, dar deocamdata nu se stie daca aceste conversatii dispar doar pentru noi, sau si pentru cei care le-au primit, asa cum a fost gandit initial sistemul. Avand in vedere ca aceasta functionalitate noua a WhatsApp este in plin proces de dezvoltare, vom afla cu siguranta mai multe despre ea in viitor, insa intre timp avem doar ceea ne este dezvaluit decatre imaginea de mai sus, adica doar o parte din adevar.

WhatsApp Aplicatia Schimbari SECRETE iPhone Android sectiune securitate

WhatsApp mai are si alte schimbare in plin proces de dezvoltare, mai exact urmeaza sa ne afiseze o noua pagina cu informatii detaliate cu privire la nivelul de siguranta de care beneficiaza conversatiile noastre. WhatsApp va modifica intr-o foarte mare masura informatiile care sunt afisate in aceasta pagina pentru a ne ajuta sa intelegem mai usor ceea ce se intampla cu toate conversatiile noastre in momentul in care vorbim cu alte persoane in cadrul platformei.

WhatsApp lucreaza in mod constant la foarte multe modificari pentru platforma de mesagerie folosita de milioane de oameni din intreaga lume, dar nu toate ajung sa fie oferite foarte rapid.