DACIA Duster 3: Anuntul OFICIAL al DACIA, Impactul pentru Noul SUV

DACIA Duster 3 Anuntul OFICIAL DACIA Impactul Noul SUV

DACIA Duster 3, urmatorul model foarte important de masina pe care DACIA vrea sa il lanseze pentru clientii din toata Europa, este in atentia foarte multor oameni de ceva vreme, iar acum vin vesti foarte interesante vis-a-vis de viitorul sau. Cei de la DACIA au luat decizia de a-l inlocui pe fostul director care se ocupa de design-ul masinilor DACIA, astfel ca acum omul care s-a ocupat de design-ul Renault Koleos, sau Ellipse, se va ocupa si de DACIA Duster 3.

DACIA Duster 3 a avut pana acum design-ul dezvoltat sub coordonarea unui alt foarte important director al DACIA, unul care a venit de la Aston Martin, iar asteptarile vis-a-vis de cum ar putea arata masina erau foarte, foarte, mari. Lucrurile s-au schimbat, iar actualul director al echipei de design este cel care a gandit design-ul Bigster, astfel ca acele zvonuri care spuneau ca DACIA Duster 3 va semana foarte mult cu acea masina s-ar putea dovedi a fi 100% adevarate.

DACIA Duster 3: Anuntul OFICIAL al DACIA, Impactul pentru Noul SUV

DACIA Duster 3 va fi revolutia SUV-urilor DACIA pe care o asteapta foarte multa lume de foarte multa vreme, iar totul in conditiile in care masinile n-au mai beneficiat de vreun update substantial de ceva vreme, din pacate. Totusi, daca DACIA Duster 3 va arata intr-adevar precum Bigster, atunci exista sanse foarte mari ca ea sa aiba parte si de vanzari foarte bune, cel putin din partea celor care vor cu adevarat ceva diferit pentru o asemenea masina.

DACIA Duster 3 nu va avea, totusi, doar aceste schimbari foarte importante facute de catre cei de la DACIA, iar asta pentru ca sunt asteptate si multe alte modificari majore cu privire la interior, sau chiar experienta de condus. Am fost anuntati deja de catre diverse zvonuri ca DACIA Duster 3 va imbunatati multe si in ceea ce priveste experienta de condus de care vor avea parte soferi, dar nu e exclus nici ca design-ul gandit pana acum sa se mai schimbe.

DACIA Duster 3 va avea procesul de dezvoltare terminat cu un nou om in fruntea echipei de design, asa ca orice devine posibil de acum incolo, deci ramane doar sa vedem cate dintre asteptarile oamenilor se vor dovedi a fi reale, sau false.