Vladimir Putin Nu ar Intentiona sa Intre in Conflict cu NATO

Vladimir Putin nu Intentiona Intre Conflict NATO

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, nu ar intentiona sa intre in conflict cu NATO, conform ministerului Apararii din SUA, acesta afirmand ca deocamdata Rusia se foloste de armele pe care la are la dispozitie intr-o incercare de a isi atinge obiectivele, desi exista sanse ca acest lucru sa nu se intample in final.

Vladimir Putin are peste 100.000 de soldati in Ucraina, si mult mai multi in Rusia, insa ministrul Apararii din SUA afirma ca NATO are 1.9 milioane de soldati pregatiti sa lupte, dar si cele mai avansate arme disponibile acum, iar eficienta lor s-a vazut din plin in razboiul din Ucraina, Rusia evitand acum un conflict deschis.

“Pe măsură ce te uiți la calculul lui Putin, punctul meu de vedere – și sunt sigur că președintele are propria lui opinie -, dar părerea mea este că Rusia nu vrea să asume N.A.T.O. alianţă. Are un număr de trupe dispuse în regiune chiar acum, la granița cu Ucraina.

Și a avut câteva în Belarus și încă mai are acolo. Dar există 1,9 milioane de forțe în N.A.T.O. N.A.T.O. are cele mai avansate capabilități ale oricărei alianțe din lume, în ceea ce privește avioanele, shup-urile, tipurile de armament pe care le folosesc forțele terestre. Deci aceasta este o luptă pe care el chiar nu vrea să o aibă.”