Serioasa Atentionare a Politiei Privind Condusul pe Drumurile Publice

Serioasa Atentionare Politiei Condusul Drumurile Publice

Politia prezinta mai jos un caz in urma caruia i-a atentionat pe soferii din toata Romania in legatura cu faptul ca trebuie sa fie foarte atenti in momentul in care se deplaseaza pe drumurile publice, si sa nu conduca avand copii in brate.

Politia spune ca soferul de mai jos a fost identificat si ca a fost sanctionat contraventional pentru ceea ce a facut, insa asta nu e tot, si le spune oamenilor sa fie foarte atenti sa nu procedeze la fel cand se deplaseaza pe drumurile publice din tara.

“Să pui viața unui bebeluș în pericol este deja mult prea mult și se numește INCONȘTIENȚĂ!

Este inacceptabil un asemenea comportament!

Din fericire, în acest caz nu s-a întâmplat o tragedie, dar e nevoie de o singură secundă pentru ca soarta să se schimbe la 180 de grade.

Astfel de atitudini ar trebui să dea de gândit celor care pun mai presus faima decât siguranța lor și mai ales a copiilor.

Și nu, NU A FOST DELOC AMUZAT!

Condamnăm ferm astfel de comportamente, care sunt complet iresponsabile!

Șoferul a fost identificat și sancționat contravențional, iar în acest moment este cercetat penal pentru infracțiunea de “Rele tratamente aplicate minorului”.

De asemenea, a fost informată și Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea, în vederea dispunerii măsurilor legale.”