LIDL Romania: Decizia de ULTIM MOMENT, ce Ofera GRATUIT Romanilor

LIDL Romania Decizia ULTIM MOMENT Ofera GRATUIT Romanilor

LIDL Romania a decis sa anunte pentru clientii din toata tara o decizie de ultim moment prin care le ofera gratuit ceva de care oricare dintre ei s-ar putea bucura, iar asta pentru ca masura este una foarte buna. Daca iti place sa mananci produse bio, atunci cei de la LIDL Romania au pentru tine o promotie speciala in baza careia te poti bucura de o serie de premii speciale pentru ca decizi sa cumpere produsele de acest gen din magazinele sale.

LIDL Romania le transmite tuturor clientilor din Romania ca le ofera posibilitatea de a castiga o Plancha grill de la Electrolux impreuna cu 10 vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare daca aleg sa participe la promotia sa. Ca de obicei, vorbim despre o promotie pe care LIDL Romania o deruleaza si prin care le cere oamenilor sa cumpere produse de minim 70 de LEI din oricare dintre magazinele sale, si sa aiba cel putin unui bio printre ele.

LIDL Romania: Decizia de ULTIM MOMENT, ce Ofera GRATUIT Romanilor

LIDL Romania impune exact aceleasi conditii de participare pentru fiecare dintre promotiile pe care le desfasoara in Romania pentru clienti, si prin care ofera gratuit diverse tipuri de cadouri. Cei de la LIDL Romania le cer clientilor sa se inscrie intr-o pagina speciala de pe website-ul sau pentru a putea participa la aceasta promotie speciala, deci e important sa stiti asta, si sa retineti ca aveti nevoie si de bonul cu care ati facut cumparaturile respective.

LIDL Romania defasoara aceasta promotie speciala ca parte a campaniei Chef de Bio, si ofera deasemenea pe website-ul sau o varietate de retete speciale pentru a face mancare cu produse bio. LIDL Romania are o idee foarte buna in ceea ce priveste campaniile de acest gen, pentru ca exista multi romani care vor sa cumpere produse bio, asa ca nu trebuie decat sa va decideti daca vreti sa participati la promotie si sa beneficiat de aceasta oferta cu produse gratuite.

LIDL Romania are pe website-ul sau toate detaliile despre care ar trebui sa stie oricine este dornic sa participe la aceasta promotie, inclusiv informatii cu privire la perioada sa de desfasurare.