Orange: Ce Ofera GRATUIT Clientilor si ULTIMELE Zile in care Poti Profita

Orange Ofera GRATUIT Clientilor ULTIMELE Zile Poti Profita

Orange ii informeaza pe clientii sai din toata Romania in legatura cu o decizie foarte importanta care inca este pusa in aplicare in tara noastra, iar asta deoarece vorbim despre gratuitati care inca le sunt oferite clientilor din retea. Vorbim despre o gratuitate pe care cei de la companie o ofera pentru clientii din Romania care au cartele prepay, iar conform informatiilor pe care operatorul ni le ofera, vorbim despre 100 GB de internet gratuit., cu detalii in aceasta pagina.

Orange spune ca oricare dintre clientii din Romania care au cartele prepay si aleg sa si le reincarce in aceasta perioada au sansa de a primi nu mai putin de 100 GB de trafic de internet gratuit, ca un maxim pentru reincarcarile facute. FIecare reincarcare de minim 5 euro facuta de catre un client prepay aduce 10 GB de trafic de internet gratuit pentru numarul lor de telefon, iar acesta poate fi folosit oriunde in Romania dupa primire.

Orange: Ce Ofera GRATUIT Clientilor si ULTIMELE Zile in care Poti Profita

Orange ofera acest bonus de cate 10 GB pentru fiecare reincarcare pe care o facem ca o recompensa pentru toti romanii care sunt cu adevarat dornici sa profite de aceasta promotie speciala cat ea inca este disponibila in Romania. Maine este ultima zi in care, in mod teoretic, aceasta campanie mai este disponibila pentru toata lumea din tara noastra, asa ca daca mai aveti o cartela prepay, sansele de a profita de tot scad cu fiecare ora in care nu profitati de tot.

Orange desfasoara de foarte multa vreme aceasta campanie pentru clientii de cartele prepay din toata Romania, astfel ca vorbim despre o masura foarte buna pe care oricine ar trebui sa o aiba in vedere daca foloseste o cartela prepay. Desigur ca nu conteaza ce fel de extraoptiune aveti pentru cartela, atat timp cat ea este de minim 5 euro, pentru ca traficul gratuit de internet pe care il veti primi va fi exact acelasi, in final.

Orange nu ofera doar acest bonus pentru clientii sai, ci mai ofera deasemenea gratuit inclusiv trafic de internet in momentul in care activati extraoptiunea principala pentru numarul vostru de telefon pe care il folositi in viata de zi, cu zi.