WhatsApp: AVERTIZAREA pentru Miliarde de Oameni care Folosesc Aplicatia

WhatsApp AVERTIZAREA Miliarde Oameni Folosesc Aplicatia

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, a emis o atentionare despre care ar trebui sa stie toata lumea in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre o problema majora. Mai exact, cei de la WhatsApp au luat decizia de a stabili cateva criterii in baza carora orice cont care este activ in platforma poate fi intrezis de catre compania americana, si totul fara ca utilizatorii sa faca prea multe din acest punct de vedere, in final.

WhatsApp le spune utilizatorilor din intreaga lume faptul ca trebuie sa evite sub orice forma folosirea versiunilor neautorizate ale aplicatiei de mesagerie pentru a comunica cu oricine in momentul de fata in cadrul platformei. Compania din spatele platformei de mesagerie le spune de cativa ani oamenilor din intreaga lume sa nu mai foloseasca versiuni modificate ale aplicatiei pentru iPhone si Android pentru ca sunt periculoase si pot fi interzisi in platforma.

WhatsApp: AVERTIZAREA pentru Miliarde de Oameni care Folosesc Aplicatia

WhatsApp le spune deasemenea oamenilor sa nu desfasoare atacuri de tip phishing, sau sa insele alte persoane care sunt active in cadrul platformei deoarece risca deasemenea sa aiba contul blocat si sa nu-l mai poata accesa. Aceasta este una dintre cele mai mari probleme care exista in cadrul acestei platforme de mesagerie in momentul de fata, iar compania pare sa incerce sa lupte activ in fata oamenilor care vor sa le faca rau altora.

WhatsApp interzice deasemenea sa furam identitatea altor persoane, sau companii, ceva care se intampla foarte des, si este o practica utilizata de catre cei care vor sa fure conturile altor oameni. Nu de putine ori s-a intamplat ca persoane necunoscute sa-si creeze conturile intr-un asemenea mod incat sa sugereze faptul ca acel cont este unul oficial al companiei, de exemplu, si sa pacaleasca oamenii pentru a le fura propriile conturi.

WhatsAPp spune in final ca nu este permisa nici trimiterea unor cantitati mari de mesaje in grupuri, sau catre alte persoane, deoarece putem avea contul bloca, deci daca respectati aceste 4 reguli, nu ar trebui sa aveti vreo problema in platforma.