RCS & RDS: Informarea OFICIALA care Vizeaza Clientii din Romania

RCS & RDS Informarea OFICIALA Vizeaza Clientii Romania

RCS & RDS, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania, si cel mai mare romanesc, este in centrul unui foarte important anunt oficial care ii vizeaza pe foarte multi dintre romanii din toata tara. Si in luna aprilie a acestui an, cei de la RCS & RDS au fost in topul companiilor care au inregistrat portari in propria retea, astfel ca vorbim despre peste 50.000 de numere de telefonie fixa si mobila atrase.

RCS & RDS a reusit sa atraga peste 50.000 de portari in propria retea, dintr-un total de aproape 89.000 facute la nivel national intre companie si Orange, Vodafone, sau Telekom, deci realizarea in sine este una cu adevarat impresionanta. RCS & RDS are o multitudine de promotii extrem de atractive pentru clientii din toata Romania, iar succesul acestora este in mod clar vizibil prin numarul mare de romani care le aleg.

RCS & RDS: Informarea OFICIALA care Vizeaza Clientii din Romania

RCS & RDS se plaseaza de cativa ani buni in topul companiilor care atrag cei mai multi clienti in retea prin portare, iar ceea ce vedem in luna aprilie nu difera cu absolut nimic fata de situatia generala intalnita pentru operator. RCS & RDS le ofera romanilor oferte speciale cu luni intregi de gratuitate la servicii de telefonie mobila care oricum sunt cele mai ieftine din Romania, deci ideea de portare e una de mare succes.

RCS & RDS a atras doar in cursul anului 2021 peste jumatate de milion de numere de telefonie fixa si mobila prin portare in propria retea, iar desigur ca in 2022 este de asteptat ca lucrurile sa nu se schimbe in vreun fel. Este foarte posibil sa vedem ca acele cifre de anul trecut vor fi depasite, mai ales ca anul acesta compania a fost tot lider pe portari, cu foarte multe inregistrate in toata tara noastra.

RCS & RDS are pe website-ul sau toate promotiile speciale despre care oricine ar trebui sa stie in legatura cu portarile in retea, asa ca nu va ramane decat sa va convingeti singuri daca merita, sau nu, sa profitati de ele.