BCR Romania: Informarea OFICIALA, ce NU Stiau Multi dintre Clienti

BCR Romania Informarea OFICIALA NU Stiau Multi Clienti

BCR Romania ii informeaza pe toti clientii din Romania in legatura cu o hotarare foarte importanta pe care a luat-o, dar care este totusi foarte benefica pentru toti cei care-i folosesc serviciile. Puteti vedea si in clipul video de mai jos ce anume transmite BCR Romania, si vorbim despre decizia de a implementa un sistem numit Easy Access pentru a accesa informatii din aplicatia George pentru iPhone si Android oricand avem nevoie, dar mult mai usor.

BCR Romania spune ca multumita acestui nou sistem implementat pentru noi, vom avea posibilitatea de a ne loga in cadrul aplicatiei sale folosind doar amprenta, sau recunoasterea faciala. Metoda este diferita in functie de telefonul iPhone, sau Android, pe care il avem, si probabil ca va dati deja seama de acest lucru, pentru ca nu toate telefoanele celor de la Apple au un cititor de amprente pe care sa-l putem folosi pentru a ne putea loga in cadrul aplicatiei.

BCR Romania: Informarea OFICIALA, ce NU Stiau Multi dintre Clienti

BCR Romania spune ca acest sistem numit Easy Access este util doar cand vorbim despre logare in cadrul aplicatiei pentru a vedea informatii, si eventual a face cateva setari nu foarte importante. Pentru autorizarea platilor, sau efectuarea de tranzactii, cei de la BCR Romania ne spun ca este necesara folosirea in continuare a eToken, sau a unui dispozitiv care genereaza token-uri, deci din acest punct de vedere viata noastra nu este simplificata in vreun fel.

BCR Romania stie foarte bine cat de important este pentru clientii din toata Romania sa aiba acces rapid si usor la informatiile din conturile bancare, asa ca acesta este motivul acestei implementari. Desigur ca trebuie sa urmati cativa pasi in cadrul aplicatiei George a celor de la BCR Romania pentru a beneficia de acest sistem, insa totule ste cat se poate de simplu de realizat, dupa cum puteti vedea si in clipul video de mai sus, publicat chiar recent.

BCR Romania distribuie aplicatia George prin intermediul App Store si Google Play Store, dar nu ar trebui sa o descarcati din vreun alt magazin de aplicatii pentru a nu risca sa instalati o aplicatie plina de malware.