WhatsApp: Decizia SECRETA Luata pentru Aplicatia din iPhone, Android

WhatsApp Decizia SECRETA Luata Aplicatia iPhone Android

WhatsApp continua sa faca schimbari extrem de importante pentru aplicatia dedicata iPhone si Android, aceasta gazduind conversatii pentru peste 2 miliarde de persoane in fiecare zi, iar conform a ceea ce aflam acum, se implementeaza o schimbare majora. In secret, cei de la WhatsApp au decis sa implementeze o modificare pentru modul in care vedem statusurile publicate de catre alte persoane, iar mai jos puteti vedea o imagine legata de aceasta schimbare.

WhatsApp implementeaza in cadrul sistemului care ne permie sa vedem statusurui o schimbare foarte serioasa care ne va afisa in acea interfata informatii cu privire la link-urile care sunt partajate de catre alte persoane prin ele. Puteti vedea mai jos cum arata o asemenea previzualizare pentru un link care este publicat intr-un status, ideea fiind ca oamenii sa poata afla despre ce este vorba intr-un website inainte de a accesa acel link.

WhatsApp: Decizia SECRETA Luata pentru Aplicatia din iPhone, Android

WhatsApp Decizia SECRETA Luata Aplicatia iPhone Android previzualizare status

WhatsApp a implementat de ceva vreme o functionalitate similara pentru conversatiile purtate de catre utilizatori, totul in ideea de a le oferi oamenilor posibilitatea de a fi informati in legatura cu ceea ce urmeaza sa acceseze prin conversatiile din platforma. Aceasta modificare a fost implementata la presiunea expertilor in securitate care spuneau ca multi oameni sunt pacaliti in lipsa unui sistem de previzualizare a link-urilor, iar acum el ajunge si in statusuri.

WhatsApp lupta de ceva vreme cu cei care incearca sa ii pacaleasca pe oameni cu website-uri false si atacuri de tip phishing, asa ca implementarea previzualizarilor si pentru statusuri este o idee extrem de buna care trebuia sa fie implementata de mult. Desigur ca inclusiv cu acest sistem implementat, tot este esential sa fim extrem de vigilenti la ceea ce ne este prezentat in statusurile care sunt publicate in cadrul platformei de mesagerie de catre diverse persoane.

WhatsApp inca testeaza aceasta schimbare majora pentru iPhone si Android, deci nu se stie cand anume va fi ea lansata, insa este destul de clar faptul ca se doreste imbunatatirea sigurantei de care au parte utilizatorii care folosesc platforma in viata de zi, cu zi.