GIGI Becali: Anunt de Ultima Ora, Decizia daca FCSB Pierde Campionatul

GIGI Becali a dezvaluit intr-o declaratie de ultima ora decizia pe care o ia in cazul in care FCSB va pierde campionatul, situatie perfect posibila in conditiile in care in ultimul meci a obtinut doar un rezultat de egalitate cu echipa FC Voluntari, si depinde de meciul dintre Craiova si CFR Cluj pentru a avea sanse la titlu.

GIGI Becali a anuntat ca va face economii masive in clubul FCSB daca nu va reusi sa castige campionatul, iar dincolo de contractele jucatorilor va incerca sa taie cat mai multe dintre cheltuielile clubului pentru a nu fi nevoie sa le acope din surse proprii.

“Daca nu iau titlul, vedem ce jucatori mai dam pe acolo care isi termina contractul, si la revedere, ce sa facem. Nu mai iau niciun jucator, vedem, facem imediat si pe la academie si peste tot taieri, economie, pai ce eu sunt idiot ?

Dau banii mei la fotbal ? Daca nu e, la revedere, se taie totul. Nu tai contractele, ca nu ai cum sa tai contractele, nu contractul e contract, il respect, numai ca trebuie sa fac taieri. Jucatorii nu, nu. Fac economie la bani, asta nu inseamna ca imi bat joc de marfa pe care o am. Jucatorii vor ramane, sa castigam campionatul la pas la anul, si gata.

Da eu cred ca o sa luam campionatul, asa cred in momentul de fata. Acum e la voia Domnului, el face toate. Eu asta seara am primit una dintre cele mai mari lectii din viata mea. Nu stiu daca o sa ma schimb, acuma probabil o sa ma gandesc mult la lectia pe care am luat-o in seara asta, dar nu stiu daca o sa pot sa ma schimb eu, pentru ca sunt facut sa iubesc oamenii, si sa am incredere in oameni.

Asta e. O sa vedem daca face Domnul dreptate. Eu cupa sigur nu o vor atinge, pentru ca nu ii lasa Domnul sa faca asa ceva, nu are cum sa faca. Ramaneti ba cu aia 3.500. CFR a dat 3.000 degeaba, pentru ca o sa luam campionatul noi, si gata.

Noi am castigat cu 2 – 1. Daca e offside, si nu e gol, e 2 – 1, ce sa facem ? Acum eu spun ceva, eu cred ca va face Dumnezeu dreptate maine. Fotbalisti, in seara asta, daca nici n-au jucat, nici n-au ajuns la poarta, si au dat 2 goluri, ce fotbal e asta ?”