Samsung GALAXY S23: Vestea GROZAVA cu o Schimbare MAJORA in Telefon

Samsung GALAXY S23 Vestea GROZAVA Schimbare MAJORA Telefon

Samsung GALAXY S23, urmatorul model de smartphone de top pe care compania Samsung il pregateste pentru lansare, are dezvaluita una dintre extrem de importantele schimbari care puteau fi facute pentru un asemenea model de telefon. Mai exact, Samsung GALAXY S23 ar urma sa beneficieze de pe urma unui nou tip de modem pe care Qualcomm l-a dezvoltat pentru telefoane mobile, acesta avand denumirea X70.

Samsung GALAXY S23 va folosi mai multe componente de la Qualcomm, inclusiv chip-ul principal, in care va exista nu doar procesorul, ci si acest modem care va facilita comunicarea cu retelele de telefonie mobila din intreaga lume. Avand in vedere importanta modemului pentru un telefon mobil, cel nou pentru Samsung GALAXY S23 ar trebui sa ofere calitate mai buna a semnalului, deci conversatii mai clare fara intrerupere, internet mobil mai rapid si stabil, si nu doar atat.

Samsung GALAXY S23: Vestea GROZAVA cu o Schimbare MAJORA in Telefon

Samsung GALAXY S23 va oferi in continuare conectivitate 5G, iar acest nou model ar trebui sa ofere inclusiv performante imbunatatite din acest punct de vedere, el fiind deja prezentat de catre Qualcomm in cadrul Mobile World Congress 2022. Qualcomm a gandit acest modem cu un sistem de inteligenta artificiala integrat, iar Samsung GALAXY S23 va beneficia din plin de functionalitatea sa pentru a le oferi oamenilor o experienta mult mai buna.

Samsung GALAXY S23 ar putea oferi inclusiv performante generale mai bune, si chiar autonomie imbunatatita pentru baterie multumita unui model care se interconecteaza mult mai eficient la retelele de telefonie mobila din intreaga lume. Separat de modem, Samsung GALAXY S23 ar urma sa benficieze si de pe urma SmartTransmit 3.0, un sistem imbunatatit care controleaza conectivitatea Bluetooth si Wi-Fi a viitoarelor modele de telefoane mobile.

Samsung GALAXY S23 ar trebui sa fie prezentat in mod oficial de catre compania Samsung in cadrul unui eveniment care va avea loc la inceputul anului 2023, insa in magazine va ajunge la 2 sau 3 saptamani din acel punct.