BANCA Transilvania: ATENTIE! Avertizarea URGENTA pentru Toti Clientii Romani

BANCA Transilvania ATENTIE! Avertizarea URGENTA Toti Clientii Romani

BANCA Transilvania le transmite tuturor romanilor din intreaga tara o extrem de serioasa avertizare cu privire la o problema extrem de serioasa care, din pacate, exista in Romania in momentul de fata, iar despre ea trebuie sa stie toata lumea. Ceea ce vedeti mai jos este un mesaj SMS care este transmis in Romania catre oameni care fie sunt clienti ai BANCA Transilvania, fie nu sunt, deoarece campanai de phishing e transmisa catre oricine.

BANCA Transilvania le spune totusi clientilor sai ca mesajele de acest gen nu provind de la banca, ci de la entitati necunoscute al caror singur scop este de a ii pacali pe oameni si de a le fura banii din conturi, ceva extrem de serios, si greu de rezolvat in multe cazuri. Puteti vedea ca mesajul in sine pare ca vine de la BANCA Transilvania, si le cere oamenilor sa activeze sistemul BT Pay, dar care in realitate vine de la oameni necunoscuti.

BANCA Transilvania: ATENTIE! Avertizarea URGENTA pentru Toti Clientii Romani

BANCA Transilvania are pe website-ul sau o varietate de informatii foarte importante prin care incearca sa ii ajute pe romani sa identifice atacurile de tip phishing pentru a nu se lasa pacaliti de cei care incearca sa le faca rau prin aceste moduri. In aceasta se desfasoara foarte multe atacuri de tip phishing in Romania, cei de la BANCA Transilvania incercand sa-I tina vigilenti pe toti clientii care ii folosesc serviciile in momentul de fata.

BANCA Transilvania a spus in repetate randuri ca metodele sale de a comunica cu oricare dintre clientii din toata Romania nu implica utilizarea unor mesaje precum cel de mai jos, insa chiar si asa, nu toata lumea intelege exact ce se intampla. De aceea este necesar ca BANCA Transilvania sa publice in mod constant mesaje de acest gen pentru a le readuce aminte oamenilor ca este important sa fie cat se poate de vigilenti.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau mai multe informatii relevante cu privire la metodele prin care ne putem proteja impotriva acestor atacuri, asa ca trebuie doar sa fim atenti la ceea ce se intampla si sa ne protejam.