Brutalitatea Atacurilor Rusiei Denuntata de Volodimir Zelenski (VIDEO)

Brutalitatea Atacurilor Rusiei Denuntata Volodimir Zelenski VIDEO

Volodimir Zelenski a denuntat intr-o declaratie video brutalitatea atacurilor cu rachete facute in regiunea Liov de catre armata Rusiei, insa el nu vorbeste doar despre acel oras, ci si despre alte zone din Ucraina care au fost tinta focurilor de artilerie, fie cu rachete, fie cu obuziere, sau mortar, pagubele siinf majore.

Volodimir Zelenski spune ca tot raul pe care armata rusa l-a adus in Ucraina va ajunge inapoi de unde a plecat deoarece ei se vor retrage in urma contraatacurilor pe care armata Ucrainei le va face in perioada urmataore, soldatii ucrainieni reusind sa obtina victorii importante in diverse teritorii pana acum.

“Loviturile de astăzi cu rachete rusești în regiunea Lvov, bombardarea Hulyaipole, Severodonețk, Lysychansk, orașe și comunități din regiunea Donețk – toată această brutalitate a ocupanților, pe care Ucraina o confruntă în fiecare zi, va duce doar la faptul că soldații ruși supraviețuitori vor aduce acest rău înapoi în Rusia.

Il vor aduce înapoi pentru că se vor retrage. Așa se va termina toată activitatea febrilă a armatei ruse pe care o vedem acum. Și sunt recunoscător tuturor ucrainenilor care aduc această dată mai aproape.”