Netflix: Anuntul Oficial privind un Serial POPULAR printre Abonati

Netflix Anuntul Oficial Serial POPULAR Abonati

Netflix are un anunt extrem de bun pentru toti abonatii sai din toata Romania, si nu numai, iar asta pentru ca a decis intr-un final sa ii anunte pe oameni in legatura cu faptul ca a hotarat sa le ofere in continuare nou episoade ale serialului Bridgerton. In mod oficial, cei de la CEC Bank au decis ca un al treilea sezon al Bridgerton va fi lansat pentru abonatii din toata lumea, ceea ce desigur ca este o veste excelenta pentru toti oamenii care folosesc platforma.

Netflix a publicat mesajul de mai jos pentru toti oamenii care platesc pentru un abonament in cadrul platformei de streaming video la cerere si ne spune ca vom avea ocazia de a vedea continuarea povestii care a inceput cu doi ani in urma. Serialul Bridgerton s-a dovedit a fi extrem de popular din momentul in care a fost lansat de catre Netflix, iar pentru sezonul al treilea sunt pregatite si alte surprize foarte interesante pentru fani.

Netflix: Anuntul Oficial privind un Serial POPULAR printre Abonati

Netflix a anuntat deasemenea ca in data de 10 iunie va lansa Intimacy, un serial care prezinta un scandal important care are in centru 3 femei si problema intimitatii, el fiind dezvaluit in mod oficial cu ceva timp in urma de americani. Mai mult decat atat, sezonul al patrulea al Stranger Things este deasemenea pregatit pentru lansare in perioada imediat urmatoare, si exista foarte multi fani ai seriei care asteapta cu foarte mare interes aparitia sa.

Netflix mai are deasemenea si multe alte filme si seriale pe care le pregateste pentru lansare in cursul urmatoarelor saptamani si luni, asa ca ne asteapta foarte multe lansari de top in aceasta perioada, toate gandite pentru fanii din intreaga lume. Netflix investeste sume uriase de bani pentru a crea continut nou, dar si pentru a licentia continut de la alti parteneri, continut care urmeaza sa fie disponibil pentru noi toti in platforma de streaming video la cerere.

Netflix va lansa in cursul aecstei saptamani, cu precadere vineri, noi titluri de care ne vom putea bucura, asa ca nu mai avem foarte mult de asteptat pana cand vom putea urmari unele dintre titlurile noi din platforma.