CEC Bank: ATENTIE! Informarea URGENTA pentru Toti Clientii Romani

CEC Bank ATENTIE Informarea URGENTA Toti Clientii Romani

CEC Bank transmite o informare urgenta care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre o masura extrem de serioasa pe care nimeni nu ar trebui sa o treaca in vreun fel cu vederea. Cei de la CEC Bank le aduc in atentie tuturor clientilor faptul ca trebuie sa fie extraordinar de vigilenti in aceasta perioada in legatura cu atacurile de tip phishing care sunt in plina desfasurare in Romania.

CEC Bank le cere clientilor sa nu acceseze niciun fel de link pe care il primesc prin SMS, sau chiar prin email, de la persoane necunoscute, iar asta deoarece isi pot expune datele personale, sau cele ale cardurilor bancare, furtului de catre hoti cibernetici. CEC Bank nu este la prima avertizare de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, iar asta deoarece in ultima perioada au fost necesare tot mai multe din cauza numeroaselor atacuri care tot au loc.

CEC Bank: ATENTIE! Informarea URGENTA pentru Toti Clientii Romani

CEC Bank ne arata in mesajul de mai jos un mesaj precum cele pe care le pot primi foarte multe dintre persoanele care traiesc in Romania, si nici macar nu conteaza daca sunteti un client al bancii, sau nu, existand oricum sanse sa il primiti. Din pacate, aceste atacuri de tip phishing sunt desfasurate fara discriminare si fara a fi avut in vedere exclusiv clientii CEC Bank, ci si clientii altor banci din romania, iar atacurile se desfasoara de ceva vreme.

CEC Bank a mai emis avertizari de acest gen pentru clientii din toata Romania pana in momentul de fata, asa ca nu e vorba despre vreo noutate, dar chiar si asa, nu toata lumea intelege cat de mare este pericolul din punct de vedere a datelor care pot fi furate. Din pacate foarte multi romani au cazut in plasa unor atacuri de acest gen, iar din pacate cei de la CEC Bank nu au reusit sa ii ajute pe toti cei care au fost victimele unor probleme de acest gen.

CEC Bank are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la atacurile de tip phishing si la modurile in care ne putem proteja, asa ca merita sa va uitati cu foarte mare atentie la informatiile de acest gen care sunt publicate de catre banca.