Raiffeisen Bank: Schimbarea IMPORTANTA Anuntata OFICIAL pentru Clienti

Raiffeisen Bank Schimbarea IMPORTANTA Anuntata OFICIAL Clienti

Raiffeisen Bank anunta o foarte importanta schimbare pentru clientii sai din toata Romania, una despre care ar trebui sa stie toti cei care-i folosesc serviciile pentru ca sunt in mod direct vizati de ceea ce se intampla acum. Raiffeisen Bank le vorbeste romanilor din intreaga tara despre faptul ca a actualizat aplicatia Smart Mobile cu o schimbare menita sa le faca viata mult mai usoara, daca au nevoie de serviciile sale acum.

Raiffeisen Bank vorbeste despre faptul ca a implementat in cadrul aplicatiei Smart Mobile o noua functionalitate care le permite oamenilor sa autorizeze platile initiate prin servicii terte, ceva ce vine ca o masura extrem de buna. Raiffeisen Bank ii obliga pe clientii din toata Romania sa isi autorizeze platile cu cardurile prin intermediul aplicatiei Smart Mobile, astfel ca decizia de a impune si aceasta modificare este una extrem de buna.

Raiffeisen Bank: Schimbarea IMPORTANTA Anuntata OFICIAL pentru Clienti

Raiffeisen Bank a lansat in perioada pandemiei de Coronavirus o noua versiune a aplicatiei sale pentru mobile banking, iar aceasta este cea actualizata pentru a beneficia de aceasta functionalitate noua in momentul de fata. Aplicatia celor de la Raiffeisen Bank vine deasemenea si cu imbunatatiri pentru experienta generala de care au parte clientii care o folosesc in viata de zi, cu zi, asa ca in final actualizarea sa este o idee buna.

Raiffeisen Bank le recomanda tuturor clientilor din Romania sa nu instaleze aceasta aplicatie de altundeva decat din App Store, sau Google Play Store, iar asta pentru ca exista riscul sa instaleze aplicatii pline de malware. S-a intamplat de multe ori, nu doar cu clienti ai Raiffeisen Bank, ci si cu clienti ai altor banci, sa existe versiuni malitioase ale aplicatiilor bancare care sa genereze probleme foarte mari pentru oameni, asa ca e important sa respectati recomandarea.

Raiffeisen Bank are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la aplicatia Smart Mobile, dar si de ce este important sa nu isntalam actualizarile pentru ea, sau altele decat prin intermediul magazinelor de aplicatii autoritate existente.