BANCA Transilvania: Notificarea Clientilor, ce da GRATUIT Romanilor Acum

BANCA Transilvania Notificarea Clientilor GRATUIT Romanilor Acum

BANCA Transilvania ii notifica pe clientii din toata Romania in legatura cu o decizie foarte importanta pe care a luat-o pentru ei, iar asta deoarece a dezvaluit ce ofera gratuit pentru oameni chiar acum, si de ce ar trebui sa stie ce le ofera. Dupa cum prea bine stiti unii dintre voi, cei de la BANCA Transilvania au pentru studentii din Romania un card special care se numeste BT-Omnipass, acesta puand fi facut de catre ei in diverse orase din Romania.

BANCA Transilvania desfasoara o campanie promotionala speciala pentru acesti clienti in aceasta perioada, astfel ca daca va aflati printre ei, puteti avea sansa de a castiga o serie de premii extrem de interesante chiar in aceasta perioada. Pentru cei care decid sa participe la aceasta promotie pe care BANCA Transilvania o desfasoara, in joc sunt puse un MacBook Pro 13 inch, dar si 25 de tablete iPad de generatie a 9-a, deci premii extrem de interesante.

BANCA Transilvania: Notificarea Clientilor, ce da GRATUIT Romanilor Acum

BANCA Transilvania le cere clientilor care au aceste tipuri de carduri doar sa faca plati in perioada 18 – 30 iunie folosindu-l, iar asa vor fi in mod automat inscrisi in cadrul acestei promotii speciale care este in plina derulare chiar acum. Nu conteaza ce fel de plati faceti, sau unde le faceti, iar asta pentru ca BANCA Transilvania include in mod automat clientii in cadrul acestei promotii speciale pe care o deruleaza in Romania in momentul de fata.

BANCA Transilvania stie ca are foarte multi clienti studenti care ar fi extrem de bucurosi sa poata castiga oricare dintre premiile care sunt oferite acum, asa ca merita sa le aveti in vedere in aceasta perioada pentru a nu regreta ca nu ati facut-o. BANCA Transilvania nu spune daca mai multe plati inseamna si mai multe sanse de castig, insa putem presupune ca aceasta este situatia, deci e bine sa aveti in vedere aceasta posibilitate pentru sanse cat mai mari.

BANCA Transilvania, dupa cum v-am spus deja, deruleaza aceasta campanie speciala in perioada 18 mai – 30 iunie, asa ca aveti timp suficient pentru a alege cand vreti sa participati la aceasta promotie speciala care este in plina desfasurare acum.