DSU Romania: AVERTIZARE Meteorologica Emisa pentru Teritoriul Tarii

DSU Romania AVERTIZARE Meteorologica Emisa Teritoriul Tarii

DSU Romania a emis o foarte importanta avertizare meteorologica pentru mai multe zone din tara noastra, iar ea acopera perioada urmatoarelor ore, inclusiv in cursul noptii, deci vorbim despre o situatie cat se poate de serioasa in momentul de fata.

DSU Romania le spune romanilor sa fie foarte atenti la evolutia starii vremii in cursul urmatoarelor ore pentru a nu fi surprinsi de ceea ce se intampla in cursul urmatoarelor ore in tara noastra.

“Avertizare meteorologică COD GALBEN 18 mai ora 06:00 – 21:00.

În Moldova, estul Munteniei, Dobrogea, Banat, Crișana și local în Carpații Meridionali și Orientali, vântul va avea intensificări temporare și vremea se va răci accentuat. Astfel, pot apărea fenomene precum: ploi abundente, descărcări electrice, grindină, ninsori abundente, viscol, temperaturi extreme, polei, ceaţă.

În noaptea de miercuri spre joi, în depresiuni, temperaturile minime vor fi negative și se va produce brumă.

Intră pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență “FII pregătit” și consultă ghidurile aflate la rubrica Fenomene Meteo Extreme. Află cum să reacționezi la apariția, în timpul și după un eveniment de tipul furtună, ploi abundente, inundații etc., accesând link-ul de mai jos.”