WhatsApp: SECRETUL Important Descoperit pentru iPhone si Android

WhatsApp SECRETUL Important Descoperit iPhone Android parasire grup

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume cu peste 2 miliarde de utilizatori care folosesc aplicatia de pe telefoane cu iPhone si Android, are in momentul de fata in plina dezvoltare, chiar daca in secret, una dintre cele mai importante schimbari de pana acum. Cei de la WhatsApp au decis ca este timpul sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume o schimbare speciala care sa permita parasirea grupurilor fara notificarea publica.

WhatsApp afiseaza in momentul de fata un mesaj in cadrul unui grup de conversatii in momentul in care o persoana paraseste respectivul grup, insa acest lucru nu se va mai intampla in viitor, conform unei modificari secrete aflata in dezvoltare. Cei de la WhatsApp au implementat deja in versiunile beta ale aplicatiei pentru PC-uri aceasta modificare majora de care vor beneficia toti utilizatorii, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum arata.

WhatsApp: SECRETUL Important Descoperit pentru iPhone si Android

WhatsApp SECRETUL Important Descoperit iPhone Android parasire grupuri conversatii

WhatsApp le va spune doar administratorilor de grupuri cand o persoana paraseste un anumit grup de conversatii, iar asta pentru ca este perfect normal ca administratorii sa stie ce se intampla in interiorul grupurilor lor. Separat de ei, nimeni altcinva nu va putea vedea informatia aceasta, cei de la WhatsApp luand intr-un final o decizie pe care foarte multa lume o astepta de ceva vreme, ea functionalitatea neputand fi implementata intr-un alt mod pana acum.

WhatsApp stie foarte bine cat de important este pentru utilizatorii sai sa isi pastreze intimitatea, astfel ca decizia de a le oferi oamenilor o schimbare de acest gen ar trebui sa fie laudata din foarte multe puncte de vedere. Notificarea din imaginea de mai sus va fi vizibila pentru toti cei care folosesc aplicatia WhatsApp in mod curent, ea spunandu-le oamenilor exact ceea ce se intampla in cazul in care parasesc un grup de conversatii.

WhatsApp mai are si foarte multe alte schimbari importante pregatite pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, ele fiind gandite pentru a fi lansate in cursul urmatoarelor luni, pe masura ce vor fi pregatite pentru a fi oferite.